Bjarne bliver rasende da Teslaen pludselig bremser, men ældre dames svar på tiltale gør ham målløs

Der findes selvfølgelig mange idioter i trafikken, som man næsten tror, har trukket deres kørekort i en automat. For de kan ganske enkelt ikke finde ud af at køre bil.

Noget af det absolut vigtigste, når man kører bil, er at overholde trafikreglerne og respektere andre medtrafikkanter. En del af det er at tilpasse sin kørsel efter forholdene, f.eks. ved at køre ekstra forsigtigt, hvis der er glat eller tåget.

Men nogle er bedre til dette end andre. Se bare hvordan det gik i denne sjove historie.

Jeg fandt faktisk denne lille vits i en bog på lokummet tidligere på ugen, og følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er jo dobbelt glæde – og et godt grin forlænger livet!

Bjarne var ude at køre bil en aften. Det var langt fra optimale forhold, og han havde også glemt sine briller derhjemme. Derudover var der meget, meget tyk tåge.

Pixabay

For ikke at ende i grøften langs motorvejen, valgte han at lægge sig lige i røven på Teslaen lige foran.

“Jeg følger bare baglygterne”, tænkte han. Hvilket selvfølgelig ikke var så kløgtigt.

Hopper ud af bilen

Der gik kun et par minutter, før den røde Tesla foran ham bremsede. Og før Bjarne kunne nå at træde på bremsen, kørte han lige op i røven på den dyre Tesla.

Rasende sprang han ud af bilen og råbte:

– Hvad fanden laver du, din store idiot?! Hvorfor blinker du ikke eller giver signal, før du bremser, når jeg ligger lige i røven af dig?!

En lidt ældre dame stiger ud roligt ud af Teslaen og svarer:

– Hvorfor pokker skulle jeg blinke eller give signal…. før jeg parkerer i min egen garage?

Sådan kan det gå, hvis man ikke er forsigtig i trafikken! Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!