Forskerne konkluderer: At have en kort lunte er et tegn på meget høj intelligens

Får du ofte at vide, at du er sur, irriteret eller har en kort lunte? Nu viser forskning, at du faktisk bør tage det som et kompliment. For hvis du har en kort lunte, er du nemlig smartere, viser et studie.

Så nu behøver du ikke længere gå rundt at tænke, at du bør være glad, positiv og venlig. Nu kan du uden problemer vise dit sande jeg, omfavne den vrede person med åbne arme og se det vrede humør som en gave fra oven.

Mere præcis hukommelse

I et omfattende studie foretaget af forskere ved University of New South Wales og Stanford University har man konkluderet, at primært kvinder med kort lunte eller et voldsomt temperament er mere intelligente, skriver Brightside.

Pixabay

Konklusionen er primært baseret på en observation af, at når kvinder bliver vrede, træffer de generelt ikke kun bedre beslutninger, de viser også prøve på en mere præcis fakta- og detaljehukommelse.

Et voldsomt temperament er kendetegnet ved mental negativisme, hvilket gør folk mere opmærksomme på deres omgivelser. Derfor har en kvinde, når hun er vred, en tendens til at fokusere og resonere mere om, hvad hun ser, tænker og gør i det øjeblik.

Kloge analyser

Kvinder med korte lunter har et konstant underliggende dårligt humør i deres personlighed, hvilket betyder, at de kan fokusere bedre og tage kloge beslutninger.

Flickr

Det er især tydeligt, når de skal tage vigtige beslutninger eller finde løsninger i en faglig eller social kontekst. Her foretager de en kold og faktabaseret analyse frem for at bruge et følelsesmæssigt ræsonnement.

Så får du ofte at vide, at du er sur eller har en kort lunte? Så tag det som en kompliment! Hvem har ikke lyst til at være klogere end andre?

Wikimedia

Tryk nu på DEL for at sprede denne vigtige og fantastiske nyhed!