Aktivisten Naomi, 19, i hårdt angreb mod Greta Thunberg - kalder sig "anti-Greta" og klimarealist

Aktivisten Naomi, 19, i hårdt angreb mod Greta Thunberg – kalder sig “anti-Greta” og klimarealist

Svenske Greta Thunberg er muligvis en af verdens mest berømte teenagere, der med sin klimakamp rejser jorden rundt for at tale med verdens ledere.

Klimaspørgsmålet er et centralt debatemne i dag, og mange har højlydt kritiseret den unge klimaforkæmper.

En af dem er den tyske 19-årige Naomi Seibt. Hun har fået tilnavnet “anti-Greta”, og tror slet ikke på, at klimaet er i krise. I løbet af ugen skal hun holde tale til en konference for konservative i USA, skriver Ladbible.

Selvom Greta Thunberg kun er 17 år gammel, er hun allerede blevet nomineret til Nobels fredspris samt kåret som Person of The Year af Times Magazine.

Men Greta Thunberg er ikke den eneste teenager, der har en mening om klimaspørgsmålet. Nu har hun nemlig fået en modstander i form af den 19-årige tyske Naomi Seibt.

Facebook

Samarbejder med konservativ tænketank

Naomi Seibt er medlem af den konservative tænketank The Heartland Institute, der har base i amerikanske Illinois.

The Heartland Institute er blandt andet kendt for at have samarbejdet med tobaksgiganten Philip Morris i 1990’erne i et forsøg på at sætte spørgsmålstegn ved farerne ved rygning.

Siden 2008 har tænketanken haft fokus på klimaet, hvor de stiller sig tvivlende over for videnskabens konklusion om klimaforandringer.

“Bliver fodret med en dystopi”

Naomi kalder sig selv for klimarealist og tror slet ikke på klimatruslen på trods af forskningens konklusioner.

Wikimedia

Naomi Seibt har lavet flere Youtube-videoer, hvor hun diskuterer klima. Videoerne har fået flere tusindvis af visninger, og Naomi ahr i dag 49.000 følgere på sin Youtube-kanal.

I sine videoer går hun også hårdt til angreb på Greta Thunberg, hendes forældre og den svenske klimaforkæmpers tilgang til klimaet.

– Verden går ikke under på grund af klimaet. Derimod bliver vi fodret med en dystoptisk dagsorden fra klimaalarmister, der påstår, at vi ødelægger planeten, og at vores unge ikke har nogen fremtid. Jeg tror, at vi er nødt til at stoppe med denne alarmisme, der gør os til fanger i vores egne hoveder. Gå ikke i panik, tænk i stedet, siger hun i en video, hvor hun tydeligt talte om en af Greta Thunbergs taler, hvor hun opfordrede til panik.

I løbet af ugen skal Naomi holde tale på CPAC-konferencen. CPAC står for Conservative Political Action Conference, og sidste år deltog hele 19.000 personer.

https://youtu.be/fD7dswQZgwI

Hvad synes du om dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette!