Ældre kvinde tror at hun er alene på parkeringspladsen – så foreviger kameraet pludselig noget uventet

“Dans, som om ingen ser dig” – er ofte lettere sagt end gjort. Men denne bedstemor fra Georgia I USA har dog taget det gode råd til sig.

 

Klippet nedenfor er filmet fra en café, hvorfra man kan se parkeringspladsen. Den ældre dame hører pludselig sin yndlingssang strømme ud af bilradioen, og beslutter sig for, at det er tid til at danse. Og hun har en fest! Hun svinger hofterne på parkeringspladsen og viser alle, at alder blot er et tal.

Der er nok mange, der vil sige, at hun er for gammel til at opføre sig så “fjollet”. Men det er jeg bestemt ikke enig i. Vi kan lære noget af denne ældre kvinde, når det kommer til at turde være sig selv.

Derudover er det ikke blot kvinde, som blev glad af dansen, gæsterne på caféen kunne heller ikke lade være med at grine, da de så hende, hvilket jeg heller ikke kunne. For det er virkelig livsbekræftende!

Se klippet nedenfor og prøv på at lade være med at smile stort!

[arve url=”https://youtu.be/azwPZNNrXrk” /]

Kunne du heller ikke lade være med at trække på smilebåndet af denne livsglade dame? Så må du hjertens gerne dele klippet med dine venner på Facebook, så de også kan få lidt at smile af i dag!