89-årig tante savnede mænd på plejehjemmet – personalets frække løsning hyldes nu verden over

Det kan være noget så dejligt at besøge et plejehjem! For der kan man hænge ud med jævnaldrende og finde på aktiviteter sammen stort set hver dag.

Men nogle gange kan det også være lidt kedeligt – især hvis der ikke er mænd på plejehjemmet.

Da 89-årige Joan Corp fortalte personalet, at hun var træt af kun at være omgivet af kvinder, valgte personalet at finde en meget sjov og usædvanlig løsning på problemet, skriver Daily Mail.

Damerne på plejehjemmet Milton Lodge i England fik en meget speciel overraskelse, da de fik serveret en tre-retters middag af en gruppe halvnøgne mænd.

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

”Vil bare have mænd, mænd, mænd”

Plejehjemmets personale er vant til at tilbyde deres beboere lidt ekstra, og 89-årige Joan Corp havde længe bedt om lidt mandligt selskab.

– Hver gang man spørger Joan, om hun vil havde noget, svarer hun bare mænd, mænd, mænd, fortæller Claire Martin, der arbejder på plejehjemmet, til Daily Mail.

Eftersom mange af de andre beboere støttede op om Joans forslag, valgte personalet at gøre noget ved sagen.

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

Mændene flirtede med damerne og underholdt med både servering af mad og dans.

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

Damerne fik også et kys!

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

”Var helt vilde før middagen”

Plejehjemmets kvinder fik lov til at invitere deres døtre og børnebørn på en speciel aften, hvor de kunne nyde en tre-retters middag og massage af halvnøgne mænd.

– Vi kiggede lidt rundt på nettet og fandt et firma. Kvinderne har taget deres fineste tøj på, og var helt vilde hele dagen før middagen, siger Claire til Daily Mail.

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

Vil have dem tilbage

Plejehjemmets ældste kvinde, Doll Jenkins, fik æren af at sidde helt forrest, og hun blev ikke skuffet.

– Mændene opførte sig eksemplarisk, det var en god aften, siger Doll til Daily Mail, og ifølge personalet vil Doll have et nyt besøg af mændene på sin 100-års fødselsdag.

Fotokilde: Essex Gazette/SWNS.com

– Det var en så god idé, kvinderne grinte hele aftenen lang, siger Claire til Daily Mail.

Det her er et fantastisk initiativ, der beviser, at man ikke behøver at kede sig, selvom man er blevet lidt ældre. Tøv ikke med at trykke på del-knappen, så dine venner også kan læse denne fantastiske nyhed!