29-årig sagsøger ekskæreste for 70.000 kroner – fordi han var “for veludrustet”

De fleste mænd har nok hørt, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, der er vigtist. men i nogle tilfælde kan netop størrelsen skabe store problemer.

For nu sagsøger en 29-årig kvinde, Silindile Mangena fra Zimbabwe sin ekskæreste. Grunden? Hans “unormalt store” penis. Det skriver The Mirror.

29-årige Silindile Mangena mødte den Mugove Kurima tilbage i 2016, og selvom han på det tidspunkt var gift, indledte parret et forhold til hinanden. Men nu har parret slået op med hinanden, og det har ikke været et venligt brud.

Sagsøger ham for 70.000 kroner

For nu har Silindile nemlig valgt at stævne sin ekskæreste for 70.000 kroner, da Mugove ifølge hende har en “unormalt” stor penis, der gør, at Silindile nu er nødt til at gennemgå en operation, så hendes vagina kan genvinde sin normale form.

Silindile siger, at sex aldrig kommer til at føles som før igen, da ekskæresten har udvidet hendes vagina, skriver The Mirror.

Fotokilde: Pexels

Pengene skal bruges på operation

Pengene skal gå til at betale for en vagina-operation, og derfor har hun valgt at sagsøge sin 37-årige ekskæreste.

Det fremgår ikke af The Mirrors oplysninger, hvor stor Mugoves “unormalt store” penis er, men han har endnu ikke reageret på søgsmålet.

Synes du, at det her er helt tosset? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!