21-årige Christina forlod Jehovas Vidner for at blive stripper: “Det er en helt fantastisk følelse”

Jeg er af den holdning, at man skal have lov til at gøre, hvad men vil – uanset hvad andre mener. Men det er dog lettere sagt end gjort at gøre noget, der strider mod ens families holdninger.

Netop derfor er historien om Christina Legreid så utrolig stærk. For hun valgte nemlig at bryde med sin familie, der er Jehovas Vidner, for at leve et frit liv som stripper.

Selvom Christina bare er 21 år gammel, har hun allerede oplevet mere end mange af os gør et helt liv. Hun er opvokset i en familie, der er Jehovas Vidner. For en nysgerrig pige betød det, at hun voksede op med sin nærmeste familie som bedste venner. Ifølge Christinas familie var hendes klassekammerater ikke gode nok mennesker at tilbringe tid med.

I stedet for at være ude, prøve forskellige fritidsinteresser og tilbringe tid sammen med venner bekymrede Christina sig ofte over ikke at være en god nok kristen, når hun gik rundt og bankede på døre for at forkynde Jehovas budskab.

Men om aftenen, da hun lå i sin seng, fantaserede Christina ofte om, hvordan det ville være at have en kæreste, fejre fødselsdag og juleaften.

https://www.instagram.com/p/BlIpBFHniYL/?utm_source=ig_embed

Men jo ældre Christina blev, desto mere indså hun, at Jehovas Vidners budskab ikke stemte overens med hendes egne meninger. Så da Christina var 19 år gammel, besluttede hun at forlade Jehovas Vidner. En beslutning, der kostede Christina kontakten med sine forældre.

– Man giver et løfte til Gud og lever kun for hans skyld. Da jeg forlod Jehovas Vidner, mistede jeg al kontakt til mine forældre, og andre fra Jehovas Vidner vil ikke kendes ved mig mere, de kigger ikke engang på mig, siger Christina til norske Dagbladet.

https://www.instagram.com/p/Bg1lV1pgbOb/?utm_source=ig_embed

Da det endelig lykkedes Christina at forlade Jehovas vidner, kunne hun endelig gøre alt det, hun havde drømt om som barn. Flotte kjoler, parfume, højhælede sko, drikke alkohol og tilbringe tid med personer, der ikke var troende. I dag arbejder hun som stripper, en kombination af endelig at kunne leve frit og at hun tjene gode penge for første gang.

https://instagram.com/p/BZQni15Axvn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BeU7S8IAR2z/?utm_source=ig_embed

– Jeg elsker det! Opmærksomheden, adrenalinet, jeg glemmer alt. Jeg vil arbejde med det her, indtil jeg kan leve af min blog. Jeg vil gerne leve som jeg vil, og jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg har forladt Jehovas Vidner, siger Christina, som vil inspirere andre unge til at turde at forlade Jehovas.

https://www.instagram.com/p/BjxYjHEHIYo/?utm_source=ig_embed

Christina er en virkelig utrolig og stærk ung kvinde, som har vist et enormt mod. Tøv ikke med at dele artiklen for at lade dine venner blive inspireret af denne stærke histoire!