107-årige Louises gode råd til et langt og lykkeligt liv: Hold dig væk fra mænd!

Der er mange trick til at få et langt og lykkeligt liv. Nogle drikker meget rødvin, andre træner ofte, visse holder sig til specifikke kostplaner, mens andre bare prøver at have det sjovt.

Så længe man er glad og tilfreds med sin livssituation, så mener jeg ikke, at det begyder så meget, hvordan man vælger at leve sit liv. Alle bliver måske ikke 100 år, men hvis der er ens må, kommer her et godt råd fra en kvinde, der sandsynligvis ved, hvad hun taler om.

Louise Jean Signore fyldte 107 år for nylig, og hun har aldrig været gift. Hun mener faktisk, at der er nøglen til, at hun er blevet så gammel.

Louise bor i New York-bydelen Bronx – og blev 107 år i onsdags. Fødselsdagen blev fejret stort og omtalt i flere amerikanske medier. Foruden at holde sig væk fra mænd holder Louise en streng kostplan og motionerer ofte, rapporterer CBS New York.

– Jeg tror, at min hemmelighed til at blive 107 år, er, at jeg aldrig er blevet git. Det er nok min hemmelighed. Siger Louise.

Ingen sodavand eller kager

Hendes lillesøster er 102, så det ligger til familien at blive gammel.

– Jeg ville ønske, at jeg aldrig var blevet gift”, siger min søster til mig, fortæller den 107-årige fødselar.

Foto: Youtube/ABC7NY

Louise kommer også med andre gode råd, hvis man gerne vil leve et langt og lykkeligt lyv. Alt handler ikke om at undgå mænd og ægteskab.

– Italiens mad er meget lækkert. Jeg voksede op med god mad. Ingen sodavand eller kager, siger hun og hylder sine motionsmuligheder i nærheden.

– Hvis man kan træne, så træner jeg. Hvis man kan danse, så danser. Jeg danser alligevel lidt. Efter frokost spiller jeg bingo, så jeg har travlt.

Foto: Youtube/ABC7NY

Over 100 personer kom til plejehjemmet for at hjælpe med at fejre Louises specielle dag.

Foto: Youtube/ABC7NY

Men hun har ikke altid haft det lige let. I dag er Louise blind – og da hun var 103 år, blev hun udsat for et voldsomt røveri.

Her nedenfor kan du se et TV-indslag fra 107-årsdagen og fødselsdagsfesten.

Louise er virkelig inspirerende! Tryk nu på DEL, hvis du er enig, så flere kan læse hendes gode råd!