Betjentenes vidunderlige show til den klassiske sang spredes nu som en løbeild på nettet

Alle erhvervsgrupper skal selvfølgelig respekteres og behandles godt. Vi er alle mennesker, som gør det bedste, vi kan – det synes jeg er en god holdning til livet!

I særdeleshed de personer, der arbejder for at gøre os trygge og sikre, fortjener et ekstra klap på skulderen. Her tænker jeg primært på sundhedspersonalet, betjente og redningstjenester.

Mange drømmer jo om at blive betjent, måske især unge drenge – men de fleste vælger dog ikke at forfølge denne drøm. For det at risikere livet for andre er selvfølgelig ikke altid lige sjovt!

Selvom betjentes arbejde ofte kræver seriøsitet og høj koncentration, skal de selvfølgelig også have mulighed for at slippe sig løs og have det sjovt. Det er nok det sundeste i det lange løb – og det hele bliver ekstra sjovt, når personer, man normalt ser i ekstremt seriøse sammenhænge, lader kreativiteten og glæden tage over!

Giver den gas til musikken

I videoen nedenfor, som er blevet set over 18 millioner gange, sidder 3 betjente i deres politibil, mens klassikeren “The Lion Sleeps Tonight” spiller i anlægget.

Men på et splitsekund forvandles de 3 betjente til entertainere, og byder med bevægelser og mimen på et rigtigt show i deres bil. Fra tid til anden forsvinder betjenten på bagsædet ud af billedet, men hver gang han viser sig igen, giver han den gas til musikken!

Jeg kan ikke undgå at grine, når jeg ser denne video, og jeg finder det helt fantastisk at se 3 stenhårde betjente give den gas på denne måde.

Tjek det geniale klip ud nedenfor!

Watch the guy on the right… too funny!

Posted by Police Humor & Bad Choices on Saturday, January 10, 2015

Jeg synes virkelig, at det her var helt fantastisk! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også sprede lidt ekstra glæde til dine venner!