90-årig kvinde ser ud til at behøve hjælp med at komme ned ad trappen – men se nu når hitsangen begynder

Bare fordi man har fået lidt år på bagen, betyder det nødvendigvis ikke, at man ikke kan gøre alle de ting, man godt kan lide at gøre. Hvilket om nogen denne utrolige 90-årige kvinde kan skrive under på. I starten af klippet ser det ud som om, at hun godt kunne bruge en hjælpende hånd til at komme ned ad trappen. Men se nu, hvad der sker, når datteren tænder for musikken.

Mange kan have den fordom, at hvis man bliver 90 år gammel, har man bare lyst til at sidde stille og slappe af. Og nogle gange kan dårlige hofter, gigt eller anden sygdom gøre det svært at bevæge sig. Men selvom dåbsattesten afslører, at man blev født før TV’et blev opfundet, kan man stadig være frisk, rørig og glad. Hvilket den 90-årige kvinde i videoen nedenfor er et glimrende bevis på, da hun fortsat er en energibombe.

Når hun kommer ud af døren, ser det ud som om, at hun skal have en hjælpende hånd til at klare trapperne. Men i samme øjeblik datteren tænder bilradioen, begynder den ældre kvindes fødder at røre på sig.

Pludselig begynder hun at danse rundt til musikken, som om hun var teenager igen. Hendes glæde er let at se, og det lader til, at hun virkelig elsker at danse til den musik, som gør hende så glad. Til og med så glad, at hun beder om at høre sangen igen. Jeg vil tage denne video frem igen, når jeg vil have lidt ekstra energi. Det er jo umuligt ikke at blive glad af den.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=sCq2KZULNI8″ /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!