2 drenge stiller sig på række i tætpakket lokale – men hør nu, når drengen til højre åbner munden

Jeg har virkelig en forkærlighed for uventede og chokerende optrædender og shows, som efterlader publikum med åben mund og polypper. Det er selvfølgelig sjældent, at man selv får lov til at opleve de der magiske øjeblikke, men så er det heldigvis dejligt, at stort set alt optages i dag.

Man kan let komme til at brokke sig over den nye teknik, og at moderniseringen går for hurtigt, men personligt er jeg glad for, at underholdning og utrolige optrædender optages og kan ses igen og igen.

Af alle de vidunderlige og opsigtsvækkende optrædender, som jeg har set i årenes løb, er denne nedenfor af en eller anden grund en af de bedste. Selvom jeg har set utrolige shows i både New York og Las Vegas, så er denne video helt fantastisk i al sin enkelthed.

Det er 2 drenge, der stiller sig ved siden af hinanden som en del af en koncert – og lokalet er fuldt pakket. Publikum er helt stille, da spotlighten rettes mod de unge drenge, der er meget fokuserede, da musikken begynder at spille.

Youtube

Drengen til venstre tager først tonen til Rossinis ”Duetto buffo di due gatti”, der groft kan oversættes til “Humoristisk duet for to katte”, fra operaen Otello.

Men i stedet for at synge “mjaver” drengene sig igennem sangen, hvilket får publikum til at fnise. Først da den anden dreng tager tonen, så begynder alle i lokalet at grine.

Youtube

Til sidst er store dele af publikum helt færdige af grin, men de meget dygtige drenge tager hele situationen som professionelle – og jeg er mageløst imponeret!

[arve url=”https://youtu.be/m2WQoC8WpSU” /]

Det her er både sjovt og imponerende, og drengene er utroligt dygtige! Tryk på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også byde dine venner på et godt grin!