12 nonner indtager pludselig scenen - men se nu når de vender sig om og får verden til at juble

12 nonner indtager pludselig scenen – men se nu når de vender sig om og får verden til at juble

Når det kommer til nonner, vælger mange nok lidt fordomsfuldt at forestille sig dem som meget religiøse kvinder, der konstant lever efter deres tro – og ikke virker til at have hverken de sjoveste eller mest begivenhedsrige liv.

Søsterskabet mellem nonner har ry for at holde fast i gamle traditioner og afvise alt nyt og kreativt. De anses for at være fuldt dedikerede til deres traditionsbundne rutiner og traditioner.

Derfor er det også nemt at tro, at de aldrig får afløb for stærke følelser eller energi – men nonnerne i klippet nedenfor havde som mål at nedbryde nogle af disse fordomme.

De 12 nonner var fast besluttede på at vise, at de ikke er så hengivne til deres religion, at de er nødt til at afholde sig fra lidt glæde. Derfor lejede de en gymnastiksal og gjorde sig klar til at udføre et vildt show.

Nonnerne koreograferede deres egen zumba-dans, og ved hjælp af traditionelle salmer lavede de en medrivende og smuk sang.

Giver den gas

Men nonnerne havde også en stor overraskelse til publikum – og jeg kan næsten garantere, at deres optræden vil give dig et smil på læben.

Youtube

I starten af deres show foregår det hele i et langsommeligt tempo. Langsomt bevæger de deres kroppe i takt til musikken – men da takten øges, begynder alle kvinderne at bevæge sig hurtigere i takt til den mere intensive rytme.

Youtube

Det hele virker til at være en rolig forestilling – lige indtil halvvejs inde i videoen. For pludselig tager det hele fart, og nonnerne bevæger sig frem og tilbage til den gentagne tekst “Jeg elsker ham”, mens de har store smil på læberne.

Det bedste af det hele er nonnernes livsbekræftende energi. De er alle forskellige aldre, men det stopper dem ikke fra at vise deres fælles lykke og danseglæde på scenen.

Se deres imponerende dans her nedenfor – flere millioner har allerede hyldet de 12 kvinders fantastiske initiativ!

Tøv ikke med at dele videoen, hvis nonnernes dans gav dig et smil på læben!