Vits: Ekspedient bliver rasende da smuk 18-årig nægter at betale – uventet reaktion giver ham et chok

Når man er meget entusiastisk omkring noget, kan det nogle gange være lidt svært at opfatte eventuelle problemer eller farer, som lurer rundt om hjørnet. Man er ganske enkelt nødt til at tænke sig om, før man kaster sig ud i at gøre noget dumdristigt.

Hvilket lidt er temaet i denne sjove historie, som fik mig til at grine højt!

Jeg fandt denne vits tidligere i dag, og følte en inderlig trang til at dele den med jer. Da kunne ikke lade være med at grine, da jeg læste sidste linje!

Historien lyder som følger:

En smuk 18-årig kvinde kom ind i en skoforretning. Efter at have kigget i et stykke tid, blev hun forelsket i et par sko i krokodilleskind.

– Hvad koster de?, spørger hun ekspedienten.

– De er meget eksklusive og koster 2.700 kroner, svarer ekspedienten.

– Wow, det var dyrt! Kan du ikke give mig lidt rabat?

– Nej, sådan gør vi ikke her, siger ekspedienten.

”Lav dit eget par”

Herefter diskuterer de i lang tid om prisen, men når ikke til enighed. Den unge kvinde nægter at betale fuld pris for skoene.

– Men ved du nu hvad, udbryder ekspedienten. Lige bag forretningen er der en sø med krokodiller. Jeg synes faktisk, at du bør gå derover for at lave dine egne sko af krokodilleskind, hvis du ikke har lyst til at betale vores pris, siger han mærkbart irriteret.

– Okay, svarer kvinden og trasker ud af forretningen.

Tre timer senere begynder manden i forretningen at få lidt dårlig samvittighed. Havde han været for hård mod kvinden? Tænk nu hvis krokodillerne spiste hende…

Så han går om bag forretningen, hvor søen er – og der ser han kvinden hive en stor krokodille op af søen. Omkring hende ligger allerede 7 døde krokodiller.

Manden står nu helt chokeret og måber. Så hører han hende pludselig råbe:

– Nej! Ikke igen! Otte krokodiller…. og ikke én af dem bruger sko!

DEL hvis du trak på smilebåndet!