Konen tager på skadestuen med mærkelige smerter i underlivet - lægens utrolige opdagelse får manden til at kræve skilsmisse

Konen tager på skadestuen med mærkelige smerter i underlivet – lægens utrolige opdagelse får manden til at kræve skilsmisse

Det er under ingen omstændigheder acceptabelt at være ens partner utro. Det er et svigt mod ens partner, og hvis man hellere vil være sammen med en anden, er det altid bedre at afslutte forholdet i stedet.

Selvom de fleste af os er enige i dette, så er utroskab desværre helt almindeligt.

Men så kan det være rart at læse eller høre om tilfælde, hvor den utro part bliver fanget med fingrene i kagedåsen – ligesom i dette tilfælde.

Det er i tv-programmet “sex sent me to the ER”, hvilket på dansk betyder “Sex sendte mig på skadestuen”, at denne historie blev fortalt.

Programmet handler om tilfælde, hvor personer har været nødt til at tage på skadestuen efter mærkelige sex-eskapader. I selve programmet spilles patienter og pårørende af skuespillere, men hændelserne er baseret på virkelige hændelser fra lægejournaler.

Mærkelige smerter i underlivet

Konen klagede over smerter i underlivet, og derfor kørte parret på skadestuen for at undersøge det hele nærmere.

Parret fortalte åbent, at de ikke havde haft sex i flere uger, og at ingen af dem havde nogen idé om, hvad der var årsag til de voldsomme smerter.

Derfor besluttede lægen at foretage en undersøgelse for at se, om kan kunne se, hvad der var galt, eller om flere prøver var nødvendige.

Fandt gammel kondom

Men det var ikke nødvendigt for lægen at tage flere prøver. For oppe i kvindens vagina fandt lægen nemlig et brugt kondom – til kvindens store frustration.

Det viste sig, at parret ikke havde brugt kondom i årevis, fordi manden var blevet steriliseret.

Youtube

Kvinden havde i stedet brugt kondom, da hun var sin mand utro.

Her nedenfor kan du se hele klippet (på engelsk).

Der fik kvinden som fortjent – eller hvad mener du?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse denne historie!