Ny forskning: Så stor er den perfekte penis, uventet detalje bør få gifte mænd til at juble

Selvom man måske ikke har lyst til at indrømme det, har de fleste mænd nok fundet målebåndet frem og målt deres penis. Men ja, det er nok lidt tabubelagt!

Alt som har med kroppen at gøre er trods alt meget individuelt, og ingen behøver at skamme sig over, hvordan han eller hun ser ud. Men lige netop “tryllestaven” mellem benene kan skabe usikkerhed blandt nogle mænd.

Men nu har forskere, efter undersøgelser med kvinder, fundet frem til den optimale penisstørrelse. Derudover bør en lidt uventet detalje få alle gifte mænd til at juble – men når det kommer til one-night-stands, er “kravene” højere end i et fast forhold.

Hvor stor en penis “bør” være er et spørgsmål, som har været diskuteret lige så længe menneskeheden har eksisteret, føles det som. Samtidig er det vigtig at alle trives med deres kroppe. På en måde er alle mennesker faktisk smukke!

Alt omhandlende kroppen er selvfølgelig individuelt, men ny forskning giver os et fingerpeg om, hvor stor mandens penis “skal” være for at tilfredsstille flest. Man har ganske enkelt fundet frem til en gennemsnitstørrelse efter grundige undersøgelser med kvinder fra primært USA.

Shutterstock

Studiet, udført i samarbejde med de amerikanske universiteter UCLA og University of New Mexico, forløb således, at 75 kvinder fik lov til at se på 3D-udprintede penisser, hvorefter de skulle vælge den størrelse, de vurderede var bedst.

Andre krav ved one-night-stands

Hvad forskerne fandt frem til? Jo, penislængden, som flest kvinder foretrækker, er 16 centimeter og omkredsen 12 centimeter – men man fandt også frem til et lidt overraskende resultat.

For hvis fokus rettes mod one-night-stands, er “kravene” faktisk lidt højere. Her foretrækker majoriteten af kvinderne, at penissen er noget større, men derimod lidt mindre, hvis man er i et fast forhold.

– En større penis kan gøre lidt mere ondt, men det er nogle kvinder okay med ved et enkelstående tilfælde, da en større penis også kan betyde en lidt kraftigere seksuel nydelse, siger forsker Nicole Prause till Broadly.

Selv om der kun er tale om et par centimeter i forskel mellem det, der foretrækkes ved one-night-stands og i et forhold, så bør det trods alt få en stor del gifte mænd til at juble!

Men glem nu ikke, at alle er forskellige og har dermed forskellige præferencer, og det her er virkelig ikke et klokkeklart facit, man skal tænke for meget på. Det er ganske enkelt det første studie, jeg har læst, hvor man rent metodisk har fundet frem til kvinders foretrukne penisstørrelse.

Jeg syntes under alle omstændigheder, at det her var meget sjovt at få at vide – DEL gerne, hvis du er enig!