Michelle føler mærkeligt ubehag i underlivet – tager til gynækolog, som gør ufatteligt fund

Uanset kæledyrets art er de fantastiske at have i hjemmet, da de er en evig kilde til glæde, kærlighed og selskab.

For det at have et kæledyr er som at have en nær ven, der altid er der for dig. Uanset hvilket humør man selv er i, er ens kæledyr altid glad for at se en.

Men nogle gange kan man godt komme lidt for tæt på sit kæledyr, og det kan medføre problemer.

Amerikanske Michelle Barrow bor med sin kæreste og parrets to elskede katte, Cricket og Donut. Som mange andre plejer parret at lade kattene sove i sengen, men det skulle de ikke have gjort, skriver sitet Relay Hero.

Facebook

Ubehag i underlivet

Efter et stykke tid begyndte Michelle at opleve en ubehagelig følelse i underlivet. Da ubehaget ikke gik over af sig selv, valgte Michelle at tage til gynækolog for at få det undersøgt.

Her opdagede gynækologen meget overraskende, at Michelle havde en fem centimeter stor hårbold langt oppe i skeden. Først troede gynækologen, at hårbolden kom fra en tampon, der havde viklet sig omkring Michelles spiral – men det viste sig at være kattehår.

Facebook

Sad fast på kærestens penis

Teorien er, at hårbolden er kommet op i Michelles vagina, da det har siddet på kærestens penis, eftersom han sover nøgen i sengen, hvor kattene sover. Hårene har herefter fulgt med kærestens penis ind i Michelle under samleje.

Der har pelsen samlet sig omkring Michelles spiral, indtil der blev dannet en hel hårbold, der forårsagede hendes ubehag.

Ikke flere katte i sengen

Efter denne oplevelse har parret besluttet, at kattene ikke længere må sove i sengen, og nu er de forvist til sofaen.

Facebook

Så selvom det kan være hyggeligt at sove med sine elskede kæledyr i sengen, er det muligvis ikke verdens bedste idé, uanset hvor meget man elsker dem!

Tryk nu på DEL-knappen for at advare andre!