”Verdens mest identiske tvillinger” har sex med samme mand – se nu, når de vender sig om

Hvor ens tvillinger kan være er virkelig fascinerende.

Det er som om, at to kopier går ved siden af hinanden – og lærer man sådan en duo at kende, kan det tage tid, inden man er sikker på, hvem der er hvem. Den følelse har mange sikkert oplevet.

Der er dog få tvillinger, som kommer i nærheden af Anna og Lucy DeCinque. De er blevet kaldt ”verdens mest identiske tvillinger” – og det er let at forstå hvorfor.

Det her er ganske enkelt noget helt særligt!

Udover at ligne hinanden helt utroligt meget, så lever Anna og Lucy spektakulære liv – som også vækker reaktioner. De trives ganske enkelt i rampelyset og står ved hvem de er. Nu taler de ud om deres usædvanlige træningsvaner – og forholdet til deres fælles kæreste.

”Vi træner for meget”

På deres Youtube-kanal har duoen tidligere fortalt, at de er ”afhængige af træning”. Ofte fortsætter de op til fire timer om dagen – selvom de føler sig udmattede.

– Vi træner for meget, siger Anna, ifølge sitet It’s Gone Viral.

Læger har endda sagt til dem, at deres livsstil ikke er sund – især fordi de kun spiser én gang om dagen.

– Vi ved, at det ikke er godt, indrømmer Lucy. Det kommer fra vores mor. Vi spiser bare om aftenen. Det fungerer for os.

Lucy døde – men genopstod

Tvillingerne fra Australien gør næsten alt sammen. De har endda sex med den samme fyr. Ben, 39, er duoens fælles kæreste. Alle tre sover sammen i en gigantisk seng, skriver sitet.

Anna og Lucy har gjort karriere af at se éns ud. Fordi de anser deres ydre for at være så vigtigt, får de regelmæssigt forskellige hudbehandlinger.

Under sådan én hævder de, at Lucy for nylig døde – men genopstod et minut senere.

Har tusindvis af fans

Det var i forbindelse med, at hendes krop blev udsat for ekstremt lave temperaturer, hvilket skulle mindske blodcellerne og forynge huden, at det var ved at gå helt galt.

– Jeg vil aldrig glemme det, siger Anna. Jeg husker, at hun lå bevidstløs på gulvet.

– Jeg var død, mener Lucy. I omkring et minut.

Tvillingerne følges af over 50 000 personer på Instagram. Deres identiske og yppige udseende og specielle liv har gjort, at duoen har fået ekstremt mange fans.

Der er dog mange, som ikke ved, hvem der er hvem.

Hvad mener du – er de ekstremt ens? Reagerer du på deres livsstil?

Tryk på del-knappen for at fortælle hvad du mener!