Kinesiske forskere opdager ny mystisk dyreart – kigger nærmere og indser den pinlige brøler

Nogle gange er ting og sager ikke altid, som de virker ved første øjekast. Når man opdager noget tilsyneladende nyt, er det vigtigt at have et åbent sind og ikke drage forhastede konklusioner. Ellers kan man ende i lidt trælse situationer og gøre det ekstra svært for sig selv.

Hvilket var tilfældet for indbyggerne i en kinesisk by for et stykke tid siden. I forbindelse med en udgravning ved havet troede man, at man havde opdaget en helt unik ny plante eller en sjælden dyreart.

I første omgang var ingen helt sikre på, hvad det var – men da opdagelsen blev omtalt i TV, blev det meget hurtigt opklaret, hvad de egentlig havde fundet.

Det var indbyggerne i en lille kinesisk by, der var ved at foretage en udgravning ved kysten. Da man nåede ned i 100 meters dybde, stødte man på noget, der skulle vise sig at chokere alle. Det var en genstand, som man aldrig havde set før, og som blev beskrevet som “slimet og kødagtig”.

Efter den sjældne opdagelse blev tv-hold sendt ud til stedet – og de var heller ikke i stand til at forklare, hvad man havde fundet. De målte genstanden til 19 centimeter, og indledningsvist troede indbyggerne, at de have fundet en plante.

Youtube

Herefter begyndte man at overveje, om det kunne være et specielt dyr, da “tingen” så ud til at have læber i den ene ende. Man kunne også konstatere, at genstanden havde et hul i midten. Selv forskere og biologer deltog i hele processen, men de var heller ikke i stand til at finde frem til, hvad det rent faktisk var.

Stor misforståelse

Men senere – efter mange spekulationer – fandt man endelig frem til, hvad man egentlig havde fundet.

Det var en såkaldt “kunstig vagina”, altså et 19 centimeter langt sexlegetøj til mænd. At den havde to ender skyldes, at genstanden havde et kunstigt “røvhul” og en “vagina”. Det var med andre ord en “to-i-en”-løsning.

Youtube

En person har med stor sandsynlighed købt den, brugt den og herefter forsøgt at grave den ned. Efterfølgende tror man, at naturens kræfter så har sendt den “falske vagina” ned til 100 meters dybde.

Det er nu meget sjovt at behandle genstanden som en unik plante eller et sjældent dyr, og i bagklogskabens klare lys er der nok nogen, der skammer sig lidt. Her kan man da tale om en misforståelse!

Nedenfor kan du se det kinesiske TV-indslag med engelske undertekster!

[arve url=”https://youtu.be/789he-8T_-E” /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis denne misforståelse gav dig et smil på læben!