Ingen forstår hvorfor mand og kone ikke kan få børn: Så afslører lægen parrets STORE fejl

Mange par, både gifte og ugifte, drømmer om at stifte familie, da et lille barn kan forgylde tilværelsen, nogen man kan elske ubetinget.

Men desværre er ikke alle så heldige at kunne få biologiske børn, og selvom der er mange andre muligheder i dag, så vil nogle ikke opgive håbet om et biologisk barn.

Efter et par meget ihærdigt havde forsøgt at få børn i fire år uden resultat, valgte de til sidst at tage til lægen for få konstateret, hvad der kunne være galt.

De havde prøvet så mange år, at selv parrets forældre var begyndt at undre sig over, hvorfor det tog så lang tid for det unge par at give dem et længeventet barnebarn.

Da parret, en 26-årig mand og en 24-årig kvinde til sidst opsøgte en gynækolog, gik der ikke lang tid, før den store fejl blev afsløret.

Efter lidt undersøgelser blev det konstateret, at kvinden ofte havde smerter under samleje, hvilket indikerede, at der var noget galt. Gynækologen, Dr. Hongmei, troede først, at det kunne være en kønssygdom.

Men jo mere gynækologen undersøgte kvinden, desto tættere kom man på sandheden.

For det viste sig nemlig, at kvinden aldrig havde haft vaginalt sex. I løbet af fire år som ægtepar havde parret kun haft analsex.

Det er ikke almindeligt, men desværre heller ikke helt usædvanligt, at unge i Kina ikke har viden om sex og samliv.

Fötter i sängen
Wikimedia Commons

Ifølge britiske Metro siger Dr. Hongmei følgende:

“Fire års ægteskab og hverken manden eller kvinden vidste, hvordan man bliver gravid. Par med så dårlig almen viden er meget usædvanligt. Men det er ikke ualmindeligt, at folk misforstår viden om sex.”

Gynækologen var heldigvis i stand til at sende parret hjem med de nødvendige informationer, og ikke lang tid efter besøget ventede parret deres første barn.

Parret var så taknemmelige for gynækologens hjælp, at de sendte en gave bestående af en høne og 100 friske æg.

I mellemtiden har millioner af mennesker verden over læst om parrets historie om, hvordan det tog dem fire år, før de fandt en løsning på problemet.

Gravidmage
MaxPixel

Tøv ikke med at dele artiklen for at ønske parret tillykke med deres første og meget ventede barn!