Hvordan hænger du toiletrullen? Svaret kan afsløre noget interessant om din personlighed

Meget af det vi gør dagligt, gør vi uden at tænke synderligt meget over det. Hvordan holder vi kniv og gaffel, når vi spiser? Hvordan binder vi skoene? Hvordan krammer vi?

Til alle disse småting hører også at hænge toiletrullen op, og det viser sig faktisk, at det kan afsløre meget om dig som person, hvilken retning du vælger at hænge den, skriver Fabiosa.

Man skal selvfølgelig tage disse personlighedstests med et gran salt, men de er også ganske sjove og passer faktisk ret ofte.

Hvordan hænger du toiletrullen?

Her nedenfor bliver du præsenteret for et billede med to forskellige måder at hænge toiletrullen på.

Nu er spørgsmålet bare, hvordan du plejer at hænge den? Enten instinktivt eller helt bevidst, det er faktisk lige meget.

Wikimedia

Løsning nummer 1

Hvis du hænger toiletrullen, så papiret rulles ud under selve rullen, er du sandsynligvis en lidt mere tilbagetrukket person. Du er pålidelig og har meget få, men meget tætte venner.

Løsning nummer 2

Hvis du i stedet gør som på billede nummer 2, gør du det som de fleste andre. Du er dominerende af natur og har en stærk personlighed. Disciplin er vigtigt, og du har intet imod at påtage dig ansvar.

Der er en tredje metode

Men i et studie fandt Gilda Carle faktisk ud af, at der er en tredje gruppe af mennesker.

Det er de personer, der er ligeglade med, hvilken retning toiletrullen vender, og derfor skifter lidt mellem, hvordan de hænger dem.

Personer, der vender toiletrullen i begge retninger, er ofte lidt bange for konflikter og har intet imod at gå på kompromis. Derudover er de også ofte tålmodige og følsomme.

Man skal selvfølgelig tage testen med et gran salt, men det er da alligevel interessant, synes du ikke?

Tryk nu på DEL-knappen for at se, om det her også passer på dine venner!