Han har fået 50 plastikoperationer for at ligne en menneskelig Ken-dukke – nu kan han ikke trække vejret

Der findes mange mennesker, der bruger store summer penge på at komme til at ligne en drømmeudgave af sig selv.

Nogle gange kan det være svært for andre at forstå, hvad der driver en sådan person – og ikke mindst hvad lægerne tænker?

En der ofte bliver kritiseret for sine mange plastikoperationer er Rodrigo Alves, også kendt som den menneskelige Ken-dukke. Han har fået foretaget over 50 plastikoperationer og brugt over en halv million kroner på at komme til at ligne Ken. Pengene har han arvet af sine bedsteforældre.

Youtube

Operationerne omfatter alt fra silikoneimplantater for at få en ‘six-pack’ til injektioner af stamceller i ansigtet og håret.

Men hans drøm om den perfekte krop har også konsekvenser. Tidligere i år blev Rodrigo interviewet af britisk tv og afslørede, at hans mange næseoperationer har givet ham vejrtrækningsproblemer.

– I juli sidste år fik jeg foretaget en rekonstruktiv operation af min næse med et stykke brusk fra mine ribben. Det hjalp, men jeg kan stadig ikke trække vejret 100 procent.

Sammenlagt har Rodrigo fået otte næseoperationer.

Trods sit øgenavn havde Rodrigo faktisk ikke til hensigt at komme til at ligne Barbies kæreste Ken. Det var et øgenavn andre gav ham, fordi de mente, at han lignede en dukke, og navnet har efterfølgende hængt ved.

Mark Lennihan/AP

– Jeg har aldrig haft til hensigt at ligne en Ken-dukke, men jeg ligner tilsyneladende en dukke. Men personligt mener jeg ikke, at jeg ligner en dukke, siger han.

Da han bliver spurgt, hvorfor han bliver ved med at få skønhedsoperationer, selvom han har svært ved at trække vejret, svarer han, at det har været en dominoeffekt efter de første operationer.

– Nu kan jeg ikke trække vejret, så jeg er nødt til at blive opereret igen. Det er præcis, som når man begynder at farve håret.

Rodrigo mener også, at man ikke kan blive afhængig af plastikkirurgi.

– Man kan ikke blive afhængig af plastikoperationer. Det findes ikke, siger han.

Se hele interviewet nedenfor:

[arve url=”https://youtu.be/ERjmuiiBvds” /]

Mange vil gerne ændre noget ved deres udseende, men at blive opereret er noget, man bør overveje grundigt, før man kaster sig ud i det. Hvad mener du?