De 15 absolut grimmeste stykker tøj man kan købe for penge

I løbet af årene har udviklingen heldigvis kun skredet fremad i forhold til, hvordan vi klæder os. Men selvom verdens designere konstant bliver bedre og bedre, dukker der nogle gange beklædningsgenstande op, som får en til at miste håbet for menneskeheden.

Når man ser, hvad nogle vælger at tage på af tøj, får man unægteligt følelsen af, at noget tøj tager os flere skridt tilbage i udviklingen. For der findes reelt noget tøj, jeg ganske enkelt ikke forstår, at man vælger at gå i offentligt.

Derfor har vi lavet en liste bestående af de mærkeligste beklædningsgenstande, man kan købe for penge – og som jeg aldrig kunne finde på at bruge penge på!

Vi har alle forskellig smag hvad angår tøj, pynt og tilbehør. Og hvordan ville det være, hvis det var modsat? Meget trist, tror jeg faktisk. Forskelligeheder er nemlig overvejende positivt.

Men nogle gange vælger folk at gå lidt for langt i deres tøjvalg. Flere beklædningsgenstande får en til at tro, at man er tilbage i stenalderen, mens andre minder om rumdragter.

Så er der faktisk også de beklædningsgenstande, som ganske enkelt får en til at miste håbet for menneskeheden, og selvom designere begår frygtelige fejl (fremstår det som), virker det til, at mange ihærdigt forsøger på at klæde sig mere eller mindre mærkeligt.

Selv foretrækker jeg cowboybukser og en T-shirt, måske en skjorte ved finere arrangementer – men det er åbenbart slet ikke på mode, hvis man ser på listen nedenfor! Moden bliver bare mærkeligere med årene!

Her har vi samlet 15 af de mærkeligste stykker tøj, som nogensinde har set dagens lys…

1. Tasken der er umulig at miste…

Foto: tropcute

2. Nej, nej, nej!

Foto: asos.com

3. Hold røven oppe!

Foto: Twitter

4. Cowboy-sandaler…

Foto: boredpanda

5. Tror jeg springer elegant videre, og finder et par andre bukser..

Foto: openingceremony

6. Luftigt til sommeren…

Foto: boredpanda

7. Hvad skal man sige om denne buksemodel…?

Foto: in.puma.com

8. Eller hvad med disse busker?!

Bildkälla: theoutnet

9. Den perfekte gave!

Foto: asos.com

10. Jeg ville nok foretrække at gå nøgen rundt…

Foto: topshop

11. Buksedragt får en helt ny betydning…

Foto: ssense

12. Over min døde krop!

Foto: topshop

13. Hvad med en behåret badedragt?

Foto: belovedshirts

14. Den perfekte jakke, hvis man har brug for et kram..

Foto: notjustalabel

15. Hvis du har problemer med overophedning…

Fotokilde: iloveugly

Moden bliver bare mærkeligere og mærkeligere! Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen, hvis disse beklædningsgenstande fik dig til at ryste på hovedet, eller tag en ven, der burde købe dette tøj!