Charlotte, 70, er verdens mest tatoverede, har dækket både vagina og bryster – se nu når hun smider tøjet

Noget, som ofte giver anledning til diskussion, er det med tatoveringer. Nogle mener, at det er super fedt og en god måde at udtrykke sin personlighed, mens andre synes, at det er hæsligt og ser lurvet ud.

Så er der selvfølgelig dem, som mener, at voksne mennesker har ret til at gøre, hvad de vil med deres kroppe, så længe de ikke skader sig selv.

Der findes måske en forestilling om, at det bare er gamle sømænd og unge mennesker, som vælger at blive tatoveret – men der er selvfølgelig undtagelser.

Charlotte Guttenberg, 70,  er verdens mest tatoverede ældre kvinde og har dækket 98,75 procent af sin krop med blæk.

Her på Grinebibelen skriver vi ikke kun om ting, som skal få vores læsere til at grine. Vi fremhæver også personer, som har valgt at leve deres liv på en lidt anderledes måde, og det er vores holdning, at alle mennesker er lige meget værd og skal respekteres, uanset hvordan man lever sit liv!

Allerede i 2015 fik Charlotte Guttenberg, fra Florida, titlen som den mest tatoverede ældre kvinde af Guinness rekordbog. Dengang havde hun fået tatoveret omkring 91 procent af sin krop.

Første tatovering efter 50

Siden da er det fortsat, og i dag dækker tatoveringerne 98,75 procent af kroppen, med bare dele af ansigtet og hænderne fri for blæk.

Men Charlotte har ikke altid gået rundt dækket af blæk. Faktum er, at hun ikke fik sin første tatovering, før efter hun var blevet 50 år.

Dengang fik hun en lille sommerfugl på brystet – og siden er det bare fortsat.

– Jeg vidste straks, at jeg ville dække hele kroppen, siger Charlotte til sitet Shared.

216 fjer på kroppen

Charlotte mødte sin store kærlighed, Chuck Helme, hos tatovøren. De faldt straks for hinanden og har ikke sluppet taget i hinanden siden da.

Chuck er, som det perfekte match til Charlotte, den mest tatoverede mand på sin alder og har blandt andet verdensrekorden i flest dødningehoveder tatoveret på kroppen med hele 376 styks.

Charlotte har verdensrekorden i flest fjer tatoveret på kroppen, da hun har intet mindre end 216 styks.

Her kan du se et interview med parret. Interviewet er på engelsk.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se det her!