27-årige Lisas verdensrekord: Havde sex med 919 mænd på en dag

De fleste kan nok blive enige om, at sex blot bliver bedre, hvis man deler oplevelsen med en person, man virkelig godt kan lide. Man behøver selvfølgelig ikke at være gift eller at have kendt hinanden i flere år, før man ender mellem lagnerne. Men stærke følelser for hinanden har en tendens til at forbedre oplevelsen.

Folk har mange meninger om “one night stands”. Men nogle mener, at det er helt naturligt, mener andre, at det næsten burde forbydes.

Sex og samliv berører. Så det er måske ikke så underligt. Hvis man betragter det hele i et større perspektiv, kan de fleste af os nok blive enige om, at det mest optimale er at have sex med en person, man kan lide. Så plejer kemien at blive meget bedre. Derudover ved man også, hvad den anden person kan lide, allerede før man starter.

Det mest almindelige blandt os danskere (der er over 30 år) er, at man har haft sex med mellem 5-10 forskellige personer. Det er faktisk færre, end jeg havde forventet. Men sådan noget er trods alt svært at gætte sig frem til.

Vanvittig verdensrekord

Men nogen som virkelig skiller sig ud fra gennemsnittet i forhold til sexpartnere, er pornostjernen Lisa Sparks. Hun er den person i verden, der har haft sex med flest forskellige partnere i en 12 timers periode.

Under en erotikfestival i Polen i 2004 konkurrerede hun og to andre kvinder om at have sex med flest mænd på 12 timer. Til sidst stod Lisa, som på det tidspunkt var 27 år, tilbage som sejrskvindee – efter at have haft sex med 919 forskellige mænd. Det skriver Unrealfacts.

Det betyder, at det gennemsnitlige samleje i løbet af “konkurrencen” var på 45 sekunder. Lisa vandt med en margen på 21 mænd ned til andenpladsen, som ligeledes var den tidligere verdensrekordindehaver med noteringen 759.

Det her er selvfølgelig helt vanvittigt og ikke noget, jeg vil anbefale andre at give sig i kast med.

Det er selvfølgelig godt at have et afslappet forhold til sex, men jeg synes, at det her er at gå for langt.

Del hvis du også mener, at det her er vanvittigt!