17 komplet fremmede der mødte deres dobbeltgænger ved et tilfælde – nummer 5 er helt utrolig

Nogle er af den overbevisning, at det er et tegn på uheld, at møde andre, der ligner en selv. Men hvis man ikke tror på overtro og hokuspokus, er mødet med ens dobbeltgænger primært en helt fantastisk oplevelse!

Hjemmesiden boredpanda har samlet 17 billeder af personer, der ved et tilfælde fik muligheden for at møde deres dobbeltgænger. Nogle af billederne er helt utrolige – og i mange tilfælde tror man faktisk, at der er tale om tvillinger eller nogen har haft gange i Photoshop. Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne!

1. “Endte med at sidde ved siden af min dobbeltgænger på flyet. Men det viste sig også, at vi skulle bo på samme hotel. Vi tog selvfølgelig ud for at drikke en øl om aftenen!”

Fotokilde: Boredpanda

2. Det her er virkelig utroligt!

Fotokilde: Twitter

3. “Mødte min dobbeltgænger til min kusines bryllup. Hun er min kusines mands søster.”

Fotokilde: Imgur

4. “Min ven løb ind i sin dobbeltgænger i går!”

Fotokilde: Reddit

5. “Da den pensionerede præst Neil Richardson flyttede til byen Essex, begyndte folk at komme hen til ham og sige: “Hej, John!”. Til sidst forstod han hvorfor…”

Fotokilde: cascadenews

6. “Fandt min dobbeltgænger på en musikfestival. På billedet til højre har vi redigeret billedet, så vi har byttet ansigter. Kan du se nogen mærkbar forskel?”

Fotokilde: Reddit

7. “Min veninde med sin “kopi” til en fest…” 

Fotokilde: Reddit

8. Det føles, som om hjernen og øjnene spiller en et puds!

Fotokilde: Reddit

9. Det her er næsten skræmmende!

Fotokilde: Flickr

10. “Mødte min dobbeltgænger i fredags. Far, min kusine og min bror forvekslede os med hinanden. Det siger faktisk en hel del…”

Fotokilde: Instagram

11. “For ti år siden, da jeg begyndte at læse på universitetet i en ny by, kom en hel masse mennesker hen til mig og kaldte mig Brian. Men jeg hedder Josh. Et par måneder inde i semesteret mødte jeg Brian – og vi tog dette billede sammen!”

Fotokilde: Imgur

12. “Fandt min dobbeltgænger – og vi fylder åbenbart også år samme dag…”

Fotokilde: Instagram

13. “Min fars kollega er også hans dobbeltgænger…” 

Fotokilde: Reddit

14. “Min kæreste mødte sin dobbeltgænger. Jeg forlod rummet for at tage telefonen, men da jeg kom tilbage, var det svært at finde ud af, hvem af dem jeg skulle kramme!”

Fotokilde: Reddit

15. “Mødte min dobbeltgænger på en bar i weekenden. Han hedder, sygt nok, også Adam. Og han elsker også øl..”

Fotokilde: Reddit

16. Disse dobbeltgængere ser ud til at have det sjovt sammen!

Fotokilde: Reddit

17. “Eriks (til højre) kæreste begyndte at gå mod mig (til venstre) med tindrende øjne. Hun troede åbenbart, at jeg var hendes kæreste, selvom hun måtte indrømme, det virkede til, at hendes kæreste var krympet en smule…”

Fotokilde: Instagram

Gør dine venner en tjeneste og tryk på DEL, så de også kan nyde disse fantastiske billeder!