Vred mor sender SMS til 35-årig mand i stedet for sin teenagedatter – så går alt fuldkommen galt

I takt med telefonernes udvikling er de mest simple ting også blevet sværere. Snart er det ikke helt så nemt at foretage et almindeligt opkald længere, og derudover er det også svært at lære alle de nye funktioner.

Det er jeg den første til at skrive under på! Selvom de moderne telefoner selvfølgelig har en masse fantastiske funktioner, så var det dejlige tider, da de bare kunne ringe! Hvem kan ikke huske den klassiske Nokia 3310?

I dag er mobiltelefonerne jo “smarte”, men kan faktisk også være meget besværlige at bruge. Det oplevede en mor fra USA for nylig på den værst tænkelige måde, da hun skulle sende en helt almindelig SMS til sin 18-årige datter for at bede hende om at købe mælk og kød.

Men SMS’en poppede dog op på en 35-årig mands telefon i en helt anden by, som havde fri netop den dag. Eftersom han allerede var hjemme og ikke genkendte telefonnummeret, antog han, at SMS’en ikke var til ham.

Underholdende læsning

Derudover forsøgte han gentagende gange at forklare kvinden på den anden side situationen, men det gik ikke så godt. Det hele endte med, at situationen eskalerede noget så voldsomt!

Se den sjove samtale nedenfor! Det er lang men underholdende læsning!

De bruger en del slang-udtryk og er på engelsk, men jeg tror og håber, at alle alligevel kan følge med i “handlingen”!

Tjah, det her gik ikke helt, som moren havde forventet!

Jeg kunne ikke lade være med at grine af denne samtale! Så tryk på del-knappen, hvis du også trak på smilebåndet for at byde dine venner på et godt grin!