Vits: Mand nægtes nyt job fordi han ikke har Facebook – 5 år senere tager han hård hævn

De fleste kan nok blive enige om, at Facebook er en tidsrøver ud over alle grænser. Med smartphones, tablets og bærbare computere har vi stort set altid tilgang til en internetforbindelse og dermed sociale medier, så vi kan holde os opdaterede omkring, hvad der sker i den store verden.

Men tænk hvis det var sådan, at vi slet ikke havde Facebook? Hvor meget kunne vi så udrette med den tid, som vi ellers bruger på sociale medier?

Et eksempel på dette finder vi i historien nedenfor, som jeg faldt over tidligere i dag. Historiens budskab var så tankevækkende, at jeg ganske enkelt var nødt til at dele den med jer. Hånden på hjertet så ved jeg ikke, om følgende er sket i virkeligheden. Men det gør egentlig ikke så meget, da selve budskabet er det vigtigste.

Historien lyder som følger:

En arbejdsløs søger job som rengøringsassistent hos Microsoft. Personalechefen kalder ham ind til et jobinterview og beder ham om at udføre en test (rengøre gulvet).

Manden udfører testen til perfektion, og personalechefen fortæller ham følgende:

– Du har fået jobbet. Kan du logge ind på Facebook og synes godt om vores side, så kan vi fortsætte processen.

Manden svarer, at han hverken ejer en computer eller har Facebook.

Personalechefen siger, at uden Facebook eksisterer manden ikke virtuelt, og kan derfor ikke få jobbet.

Køber 10 kilo tomater

Manden forlader fortvivlet bygningen. Han har kun en 10 dollars i lommen. Han går ind i det nærmeste supermarked og køber 10 kilo tomater.

Herefter går han fra dør til dør og sælger tomaterne, og på den måde fordobler han sin kapital.

Han gentager samme proces tre gange, og til sidst står han med 160 dollars i hånden. Han indser, at han har fundet en måde at tjene til dagen og vejen, og begynder nu tidligt om morgenen og kommer først hjem sent om aftenen. Hver dag fordobler han sin kapital.

Køber en lastbil

Snart har han fået penge nok til at købe en lille bil, senere køber han en lastbil og til sidst har han en hel flåde af køretøjer, der er nødvendige for at kunne efterkomme den store efterspørgsel. Inden for 5 år ejer han en af største supermarkedskæder i USA.

Han begynder at overveje sin fremtid og kontakter en forsikringsmægler for at diskutere, hvordan han og den øvrige familie skal sikre sig økonomisk sikkerhed og pension.

Familiens fremtid

Efter at have diskuteret det hele igennem med mægleren, og de er kommet til enighed om mandens fremtid, spørger mægleren manden, om han ikke skal skrive en Facebook-opdatering for at fortælle, at han har sikret sin pension?

Manden svarer, at han ikke ejer nogen computer eller har Facebook. Mægleren siger:

– Mærkeligt. Du har opbygget et helt forretningsimperium, og du har ikke Facebook. Tænk hvad du kunne have udrettet, hvis du havde haft en computer!

Manden svarer:

– Det ved jeg allerede. Så havde jeg gjort rent hos Microsoft.

Tryk nu på DEL-knappen for at dele denne historie med dine venner!