Viktoria kaldes “nettets frækkeste bedstemor” – se nu de vovede billeder, der gør unge mænd målløse

Vi kan ikke løbe fra, at vi alle bliver ældre med tiden. Men vi ældes på forskellige måder.

For de fleste betyder det, at man får en rynke hist og her, og at kiloene sætter sig både her og der, selvom man forsøger ihærdigt for at kæmpe imod det.

Det er selvfølgelig helt naturligt og en del af at blive ældre, i den alder er man som regel så selvsikker, at man er ligeglad med hvad andre tænker og mener om ens udseende.

Men det er selvfølgelig ikke det samme for alle, nogle virker til at kunne modstå alderstegn af enhver art. Et godt eksempel er Victoria Winslow. Hun er 57 år og bliver nu kaldt “den frækkeste farmor på internettet.”

Viktoria besluttede sig for at lægge billeder på internettet, efter at hendes datter, 24-årige Zoe, havde gjort det med stor succes.

“Bliver ved indtil jeg er 90”

Viktoria, der arbejder som fitnessinstruktør, havde gennem årene haft svært ved at få enderne til at mødes.

Derfor besluttede hun, med hjælp fra sin datter Zoe, at starte en Onlyfans-konto, hvor hun hurtigt blev populær, og pengene begyndte at strømme ind.

https://www.instagram.com/p/Cil6y7OjUhw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bf23c19-9c56-4e28-a801-df67ea57d6be

– Jeg fortalte min datter, at jeg var bekymret for min pension. Så fortalte hun mig, hvordan hun tjente sine penge. Efter lidt tøven prøvede jeg det, og nu elsker jeg det. Det vil jeg fortsætte med, så længe folk vil se mig, uanset om jeg er 90 år og rynket, siger Viktoria til Daily Star.

Siden starten i marts 2021 har Viktoria fået over 40.000 følgere på Instagram, og økonomien er ikke længere et problem.

Kontaktes af 19-årige

Overraskende nok er det ikke mænd på Viktorias alder, der abonnerer på hendes Onlyfans. Det er primært yngre mænd.

– De kan være så unge som 19 år, og jeg tror, ​​at den her “farmor”-ting hjælper mig meget. Men det undrer mig stadig, at de vil have mig. Kvinder får altid at vide, at de skal være unge og tynde, men jeg kan fortælle dig, at det ikke er tilfældet. Mænd elsker mine rynker og strækmærker, siger Viktoria til Daily Star.

Unge kvinder står derimod frem og klager over Viktoria.

– Jeg tror, ​​de er jaloux, de siger, at jeg mangler klasse, fordi jeg er ældre. Men jeg ignorerer dem og går videre. Jeg er en farmor, der er stolt af at vise, hvad jeg har, siger Viktoria til Daily Star.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se i dag!