Vidunderligt klip: 3 stilfulde mænd i højhælede sko indtager scenen – får hele publikum til at juble

Nogle af mine stærkeste minder fra skoletiden var de vi havde forestillinger, shows og auditions af forskellige slags. Det plejede altid at ske i forsamlingssalen med forældrene som publikum – og jeg husker, at alle så det her som lidt af et højdepunkt.

Tv-programmer med lignende temaer har været utroligt populære i flere år. Her i Danmark har vi blandt andet Danmark har talent og X Factor, hvor endnu ikke opdagede stjerneskud kan vise sig frem.

Og det er altid en fornøjelse at se folk slå igennem via disse talentkonkurrencer!

I Storbritannien har programmet Britain’s Got Talent længe været utroligt populært. I årenes løb har vi set flere stjerner vise sig frem, som selv den dag i dag lever af deres usædvanlige eller unikke talenter – og jeg tror, at de fleste af os nyder at se andres succes.

Et imponerende samspil

I dette vidunderlige klip, som er set over 33 millioner gange, indtager de tre mænd Yanis, Arnaud og Mehdi scenen, og ingen havde forventet, hvad de skulle vise publikum.

Youtube

De tre mænd har taget meget højhælede sko på, mens de på overkroppen bærer hvide skjorter og butterflys. Da musikken starter, tager deres optræden fart – og i deres uventede hyldest til Spice Girls byder de alle på en mageløs koreografi og et imponerende samspil.

Mændende er utroligt synkroniserede – og dommerne sidder bare og smiler fra første sekund. Publikum går næsten amok, og det er som entusiasmen aldrig vil aftage.

Youtube

De går selvfølgelig videre til næste runde af programmet – blandt andet med positive kommentarer fra dommerne om, at deres dansenummer var 10 gange bedre end nogen kvinde kunne gøre på samme scene!

I højhælede sko!

Se den omtalte og lovpriste optræden nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/zOVPlw_QC1o” /]

Det her er en helt fantastisk optræden! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også byde dine venner på et ekstra smil i dag!