Utålmodig bilist overhaler motorcyklister indenom – sekunder senere indser idioten sin store brøler

Når man kører rundt på de danske veje, kan man godt få den tanke, at nogle af bilisterne har trukket deres kørekort i en automat. For nogle er ganske enkelt ikke klar over, hvordan man skal opføre sig på vejene.

Noget af det vigtigste, når man sidder bag rattet, er at overholde reglerne og respektere sine medtrafikanter. Derudover er det også vigtigt at køre efter forholdende, men det er desværre noget, som ikke alle forstår.

Hvilket videoen nedenfor er et strålende eksempel på. Det hele endte heldigvis lykkeligt, men den utålmodige bilist fik sig en velfortjent lærestreg.

En gruppe motorcyklister fra organisationen “Project 22 / Ride for Vets” var ude at køre en tur, da en bilist blev træt af at køre bag dem. Derfor valgte bilisten at gøre noget meget farligt for at overhale motorcyklisterne, men blot øjeblikket senere fortrød han sin beslutning…..

For bilisten havde ikke lagt mærke til, at motorcyklisterne havde politieskorte. Da bilisten ikke formåede at passere motorcyklerne, valgte han i stedet at overhale dem indenom. Han kørte op på græsplænen til højre for vejen, men bilisten havde ikke bemærket, at en betjent på en politimotorcykel havde set hele hændelsesforløbet.

Det var heldigt, at betjenten var til stede! Bilistens handling er ikke blot idiotisk, men også meget farlig for ham selv og de andre medtrafikanter.

Se hændelsen i videoen nedenfor – bilisten fik virkelig en lærestreg!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=RvSG7VLM_bw” /]

Synes ud også, at bilisten fik som fortjent? Så del videoen med dine venner på Facebook!