Kvinde bliver rasende da ukendt kollega stjæler mælk hver dag – se nu hævnen, som chokerer alle

At arbejde på kontor betyder, at man deler mange fællesrum med sine kolleger, såsom toiletter, garderobe og køkken.

Køkkenet, og i særdeleshed køleskabet, plejer som regel at kunne udvikle sig til en direkte kampplads på de fleste kontorer. Nogle kollegaer har ildelugtende mad, andre lader maden ligge, indtil den er alt for gammel – mens andre har den frækhed at stjæle andres mad fra køleskabet.

En amerikansk kvinde fik nok af, at en af kollegaerne stjal hendes kaffemælk hver dag, og valgte derfor at tage en hævn, som de færreste ville have udtænkt, skriver sitet Small Joys.

Rod og kaos i kontorets fælleskøleskab er nok noget, som de fleste af os kan nikke genkendende til. Nogen flytter ens madkasser, lader gamle madpakker stå, indtil de begynder at lugte, eller vælger ganske enkelt at stjæle andres mad. I langt de fleste tilfælde plejer det sjældent at resultere i mere end en vred seddel eller fællesmail.

Fik sin mælk stjålet hver dag

Men en amerikansk kvinde fik nok, da en anonym tyv stjal hendes mælk til kaffen hver dag. Selvom hun havde gemt mælken bagerst i køleskabet bag alle de andre produkter, formåede det altid tyven at finde og drikke den.

Men i stedet for at finde tyven og konfrontere vedkommende, valgte hun at tage en meget gennemtænkt hævn.

”Håber det smagte godt”

Efter den anonyme tyv havde drukket kvindes mælk i flere uger, kunne manen morgenfinde en seddel på mælkekartonen, hvorpå der stod.

”Godmorgon! Jeg har en lille overraskelse til dig, der plejer at drikke min kaffemælk. Du har drukket min brystmælk hele ugen. Håber det smagte godt.

PS. Mælken er økologisk, så ingen grund til bekymring!”

Fotokilde: Reddit

Man kan kun forestille sig, at tyveriet stoppede øjeblikkeligt, efter at tyven læste sedlen!

Tryk nu på del-knappen, så dine venner kan lære, hvordan de skal tage hævn over en madstjælende kollega!