Tyven forsøger at stjæle kvindens “lorte-bil” – bryder ud i grin, da han finder uventet brev i handskerummet

Det er altid ekstremt frustrerende, når nogen stjæler eller begår indbrud i ens bil. Det indebærer ofte en masse irriterende arbejde og trælse udgifter, som man sagtens kunne have været foruden.

En kvinde blev så forbandet træt af at få stjålet sin bil, at hun sidst valgte at skrive et brev, hvorefter hun lagde det i køretøjets handskerum, hvor tyven sandsynligvis ville begynde at rode rundt.

Hvorvidt følgende historie er sand eller ej, er selvfølgelig svært at vide – men uanset hvad synes jeg, at den er helt genial!

I brevet bad kvinden meget venligt tyven om at efterlade bilen et sikkert sted, helst i et beboelsesområde, så hun selv kunne hente den. Damen havde haft mange irriterende oplevelser med bugseringsselskaber, så i stedet for at have problemer med dem foretrak hun, at en fremmed kunne “låne” hendes bil i et par dage.

Det skulle også vise sig, at brevet var meget effektivt!

“Hej fremmede!

Hvis du læser dette, har du sandsynligvis lige stjålet min bil. Jeg er en venlig person, som ikke ville have haft noget imod at give dig et lift. men det virker til, at vi er forbi det stadie.

”Du vinder!”

Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde råd til en bil, der ikke blev stjålet eller vandaliseret hele tiden. Men eftersom jeg er ret så fattig, er det her det eneste, jeg har råd til. Så ja, du vinder!

Spotlightstories

Du vil ikke få problemer for at have stjålet min bil. Medmindre du er en galning, der kører over fodgængere, kan du bare efterlade bilen et sted og efterfølgende leve dit liv uden at tænke mere over det. Jeg skal nok lade være med at anmelde det.

Men en hurtigt tjeneste: Det ville være fantastisk, hvis du valgte at efterlade den et sted, hvor den ikke skal bugseres tilbage. Jeg bliver vanvittig, hvis jeg skal have med flere bugseringsfirmaer at gøre og de irriterende fandener. Jeg orker ganske enkelt ikke at hente min lorte-Honda tilbage for en “løsesum”.

Spotlightstories

Jeg ville gerne kunne spare penge sammen til en rigtig, god bil i stedet for konstant at betale omkostninger efter, at denne er blevet stjålet – og herefter efterladt halvejs ude i ingenmandsland.

Efterlad gerne min lorte-bil i et boligområde eller noget lignende. Der er en lille seddel i kuverten med mine kontaktoplysninger. Du skal bare putte den ind under vinduesviskeren, når du efterlader bilen. Til sidst er der nogen, der læser sedlen og kontakter mig, så jeg selv kan hente bilen. Må man håbe. Jeg skal nok lade være med at ringe til politiet eller lignende – jeg er ikke engang vred på dig.

Spotlightstories

Det bliver en win/win-situation. Jeg undgår at tale med bugseringsfirmaer, politiet og forsikringsselskabet, mens du ikke behøver at føle dig som en idiot, fordi du lidt uforsigtigt har lånt en venlig persons bil.

”Nyd turen!”

Der er mange gode steder at efterlade bilen. Kør den, stjæl min førstehjælpskasse på bagsædet, der er lidt forskellige bildele at tage i bagagerummet, min bilradie er værdiløs (så stjæl den), og efterlad så lorte-bilen foran nogens hus eller lignende.

Spotlightstories

Mange tak! Nyd turen!

P.S: Hvis du ikke har noget imod at begå endnu en forbrydelse i aften, må du meget gerne kaste en sten gennem ruden hos Vancouver Towing (et bugseringsfirma). For de er ganske enkelt nogle narrøve! Hav en god aften!”

Ifølge Spotlightstories fik kvinden sin bil tilbage et par dage senere, efter den var blevet parkeret fint i et boligområde. Efter historien blev offentliggjort på nettet, fik den hurtigt tusindvis af likes og delninger. Hvilket ikke er så mærkeligt, for brevet er helt genialt

Tøv ikke med at DELE, hvis du også mener, at kvindens brev var helt genialt!