Tyndhåret mand vil overraske sin kone lige før brylluppet – timer senere er han uigenkendelig

At være tyndthåret er noget, som de fleste mænd får problemer med før eller siden. De fleste accepterer, at issen bliver mere synlig med alderen, men for visse er det at være tyndhåret et problem, der kan give angst og stress i situationer, hvor man skal stå foran andre. Hvilket var tilfældet for denne mand, der skulle giftes. Men ved brylluppet overraskede han alle.

Manden, der holdes anonym, kontaktede frisør og hårstylist Jason Makki. Jason Makki har en frisørsalon i Dubai og er meget kendt på Youtube, hvor han ofte offentliggør videoer af de utrolige frisurer, han skaber.

Youtube

Ville overraske konen

Jason Makki tog imod den tyndhårede mand, og påbegyndte straks sit arbejde med at forvandle mandens frisure til noget, der ville overraske hans vordende kone ved alteret.

Youtube

Vild forvandling

Jason Makki brugte saks, kam og føntørrer på mandens hår, men brugte også en spray, der farvede hele mandens hovedbund. Når man ser resultatet, er det umuligt ikke at blive imponeret. Det er virkelig svært at se, at det er samme mand.

Se hele klippet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=6Lfy-Mw7y8U&feature=emb_title

Efter at have set resultatet er det ikke svært at forstå, at klippet nu er set over 40 millioner gange! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se videoen!