Par bliver taget på fersk gerning da de har sex i parken – men dommerens straf chokerer alle

Når man som tiltalt træder ind i retssalen og møder dommer Michael Cicconetti i Painesville, Ohio, ved man aldrig, hvad man kan forvente.

I 21 år har denne karismatiske dommer praktiseret, hvad han kalder “kreativ retfærdighed” – en metode, der indebærer mildt sagt uventede straffe for de skyldige.

Kort fortalt arbejder Michael Cicconetti lidt efter mantraet “Øje for øje, tand for tand”…

Facebook/Michael Cicconetti

Far til fem og dommer Michael Cicconetti lader ofte den tiltalte selv vælge sin egen straf. Valget står ofte mellem fængselsstraf – eller en af Cicconettis geniale varianter af straf.

Siden 1994 er Michael Cicconetti blev genvalgt som dommer, hovedsageligt på grund af sine populære handlinger og særlige metoder.

Her følger en liste af hans vildeste domme

1. Et par blev taget på fersk gerning, da de havde sex i en offentlig park. Straffen? Parret blev tvunget til at rengøre hele parken og samle alle brugte kondomer op, der var i parken. De blev også tvunget til at købe en annonceplads i den lokale avis for at undskylde for hele byen og alle, der havde set dem have sex.

Flickr/PabakSarkar

2. En kvinde efterlod 35 killinger helt alene i skoven om vinteren. For at give hende en smagsprøve på sin egen medicin blev hun tvunget til at tilbringe en nat i skoven i midten af november – uden mad, vand eller telt. Da temperaturen faldt kraftigt netop denne aften, var dommer Cicconetti ekstra gavmild: Kvinden fik lov til at tænde et bål.

Flickr

3. En mand blev så vred på et par betjente, efter de havde stoppet ham for en færdselsforseelse, at han valgte at kalde dem “svin”. Som straf blev han tvunget til at stå på et gadehjørne med en 170 kilos tung gris og et skilt, hvorpå der stod: “Dette er ikke en betjent”.

Geograph

4. En spritbilist blev sendt til det nærmeste lighus som straf. Der blev han tvunget til at se på dødsofre efter et biluheld forårsaget af en spritbilist.

Flickr

5. En kvinde fra Ohio blev fundet skyldig i at have undladt at betale en taxatur. Straffen? Kvinden blev tvunget til at gå en tur på cirka 48 kilometer, hvilket svarede til afstanden, hun havde kørt i taxa.

Flickr

6. En mand stjal en kasse med penge, som Frelsens Hær havde indsamlet, så de kunne hjælpe de hjemløse. Straffen? Han måtte tilbringe en dag som hjemløs på gaden.

Flickr

7. En gruppe gymnasieelever havde skåret dækkene op på en skolebus. Dette forårsagede, at en skoleklasse måtte aflyse deres planlagte udflugt. De skyldige gymnasieelever blev som straf pålagt, at de skulle planlægge en picnic for de ramte skolebørn.

Flickr

8. To teenagere havde ridset 666 ind i en stjålet Jesus-statue. Straffen? De blev tvunget til at føre et æsel gennem byen, mens de var udklædt som Maria og Josef.

Flickr

Ifølge Cicconetti har hans “kreative retfærdighed” resulteret i, at 90 procent af lovovertræderne, som får dommerens usædvanlige straf, aldrig ender i retssalen igen. Det lyder som en ganske udemærket succesrate, ikke?

Du må meget gerne dele denne artikel med dine venner, hvis du mener, at denne dommer gør det helt rigtige!

Kilde: WikipediaNews HeraldDNWKYC