Professor: Mænd skal drikke øl med deres venner to gange om ugen – for at være sunde

Det er altid dejligt at tilbringe tid sammen med sin familie. Men hvis man har (eller er) været i et parforhold, ved man, at man også har brug for lidt tid alene.

Tid, som man tilbringer uden for hjemmet, og hvor man finder på ting og sager, man ellers ikke gør så ofte – som at bruge tid med sine venner.

Nu er der også et studie, der har konstateret, at mænd har brug for lidt tid væk hjemmefra to gange om ugen for at drikke en øl med deres venner. Det skriver UPI.

Det er altid sjovt at drikke en kold øl med sine venner, og nu viser det sig faktisk, at det også er godt for helbredet.

Professorens konklusion

Ifølge Robin Dunbar, professor ved University of Oxford, bør mænd se deres venner to gange om ugen.

At have daglig kontakt med dine venner i dag er ikke så svært i betragtning af, at næsten alle har smartphones, men det er også vigtigt at se hinanden i virkeligheden.

Shutterstock

“En øl med vennerne”

At træne sammen eller mødes på en bar er eksempler på gode aktiviteter.

– Man kan bygge bånd gennem mange forskellige aktiviteter. Alt fra holdsport til bare at fortælle røverhistorier – eller tage en øl med vennerne en fredag ​​aften. Det vigtigste er, at man mødes to gange om ugen og finder på ting, siger Robin Dunbar til UPI

Flickr

Studiet viste, at de mænd, der ser deres venner regelmæssigt, har et bedre helbred og kommer sig hurtigere efter sygdom.

Var du klar over dette? Tryk nu på DEL-knappen for at dele disse vigtige informationer med dine venner!