Idiot overfalder pensionist midt om natten – giver ham en lærestreg for livet

Man skal ikke chikanere pensionister, det er noget af det mest selvfølgelige i verden!

De skal respekteres og behandles godt af os yngre – og jeg bliver rasende, når jeg ser folk chikanere samfundets ældre, der har slidt for at skabe det samfund, som vi har i dag.

Generelt har jeg ikke meget til overs for tyve, men når de kaster sig over pensionister, tager de faktisk vederstyggeligheden til helt nye højder!

Hvis man overfalder ældre mennesker, fortjener man virkelig at blive ramt af karma – det er min holdning!

Kontant hævn

I videoen nedenfor, som er blevet set tusindvis af gange på Youtube, ser to unge mænd en ældre kvinde gå helt alene på en gade en sen aften. De beslutter hurtigt at kaste sig over hende, og mens den ene filmer, stiger den anden ud af bilen.

Youtube

Den unge mand lister sig hen til kvinden og overfalder hende. Formålet med det hele er lidt uklart, men uanset hvad er det forfærdeligt at se. Men jeg kan ikke lade være med at juble over det, der så sker.

For da kvinden mærker slaget og vender sig om, går det stærkt!

På få sekunder har den ældre kvinde fået slået den unge mand til jorden ved at bruge sin stok – og kvinden lader ikke manden flygte fra gerningsstedet. Pensionisten giver ham et par hårde slag, inden hun let og elegant går videre.

Selvom videoen er af dårlig kvalitet, kan man tydeligt se, hvad der sker! Hvis videoen er ægte (nogle mener, at den kan være falsk, men det ved vi ikke), så bifalder jeg virkelig den modige kvindes hævn!

Her kan man da tale om at forsvare sig selv, og den unge mand overfalder nok aldrig ældre damer igen!

Den ældre kvinde gav idioten en lærestreg for livet! Tryk nu på del-knappen, hvis du også mener, at hun gjorde det rigtige. Så sender du også en hyldest til denne modige pensionist!