Patient hævder, at han har slugt sin mobiloplader – så ser lægen røntgenbilledet og indser ekstrem sandhed

Mange læger oplever mange mærkelige sager under deres hverdag.

En 30-årig patent besøgte sit lokale hospital i Indien og påstod, at han havde slugt sin mobiloplader.

Men det viste sig blot at være den halve sandhed, skriver the Mirror.

Manden besøgte hospitalet i byen Guwahati i Indien med smerter i sine nedre områder. Den 30-årige patient fortalte derefter lægerne, at han ved et uheld havde slugt sin mobiloplader – altså en ledning på cirka 60 centimeter.

Røntgenundersøgelse

Personalet undersøgte manden, blandt andet gennem en endoskopi (man kigger ind i kroppen med en lygte og kamera), men kunne ikke finde spor af ladekablet, skriver The Mirror. Det førte til, at man blev tvunget til at tage et røntgenbillede.

Her opdagede lægerne, at manden ikke havde fortalt hele sandheden.

Ledningen var godt nok inde i hans krop – men ikke i maven eller tarmene, men i blæren.

Fik det godt igen

Det viste sig, at manden havde stukket ledningen gennem sin penis, fordi han gerne ville onanere med den inde i urinrøret.

“Det er en form for onani, hvor du fører genstande eller væske ind i din blære,” siger lægen Walliul Islam ifølge The Mirror.

“Patienten kom til os fem dage efter, at han førte ledningen ind i sin krop. Han sagde gang på gang, at han havde slugt den, og vi troede ikke, at en voksen mand ville lyve om sådan noget,« siger lægen.

Han peger også på, at patienten havde det godt – både fysisk og psykisk – da han senere fik lov til at forlade hospitalet, fri for et stort ladekabel i sin urinblære.

Reddit

“Vi ved, at nogle mænd gør dette, selvom netop denne patient tog det til et ekstremt niveau med en ledning. Det er meget usædvanligt,« siger Walliul Islam.