Natasha er besat af at få verdens største numse - kan næsten ikke sidde ned: "Ingen stol er stærk..."

Natasha er besat af at få verdens største numse – kan næsten ikke sidde ned: “Ingen stol er stærk…”

Man bestemmer helt og holdent over sit udseende, så længe man er over 18 år og ikke skader andre. Vores verden er smuk og farverig, netop fordi nogle personer har modet på at gå deres egne veje og er ligeglade med, hvad andre tænker og mener.

Nogle af os nyder at være en del “af flokken”, mens andre foretrækker at skille sig ud. For at få sit drømmeudseende vælger nogle at få foretaget plastikkirurgiske indgreb.

Der er også dem, der gør kropsjusteringer og forvandling af deres krop til en livsstil – og det kan mildt sagt få specielle konsekvenser.

Hvilket også er tilfældet for Natasha Crown fra Sverige, som drømmer om at få verdens største numse. Hendes besættelse af sin egen bagdel har nu gjort, at hun har svært ved at sidde ned.

Natasha Crown har med sin lettere ekstreme tilgang til sin krop skabt overskrifter i flere store blade verden over.

Ødelagt sengen

Hun har ikke fået sin store numse uden anstrengelser. Natasha, der arbejder som model, har fået forstørret sin numse kirurgisk hele fem gange, hvor man har taget fedt fra andre steder i kroppen og sat det i balderne.

At have en lige så stor røv som Natasha medfører også nogle bekymringer.

– Nogle gange har man måske ikke sat sig så blidt på sengen, men har hoppet lidt, og så går sengen i stykker, har Natasha Crown fortalt ifølge svenske Expressen.

“Ingen stol er…”

Eftersom Natasha kan ødelægge senge med sin store numse, er det ikke ligefrem en overraskelse, at der også er problemer med at sidde på stole. Et problem, som Natasha selv fortalte om på Instagram, hvor hun har over to millioner følgere.

“Ingen stole er stærke nok”, skriver Natasha om et billede, hvor hun forsøger at sætte sig i en lænestol.

Numsen skal være større

Men Natasha har ingen planer om, at numsen skal være mindre. Hun er i fuld gang med at planlægge yderligere indgreb for at gøre numsen endnu større, hvis det er muligt.

– Når man har fået lavet så mange operationer, skal man altid finpudse det. Efter et stykke tid opstår der nogle huller hist og her, så det skal man finpudse. Hvis du ikke gør det gennem operation, skal du lave behandlinger. Så du skal altid finjustere det, når du har lavet så mange operationer. Så det vil tage lang tid. Hvor mange operationer, det bliver, kan jeg ikke sige, har hun tidligere fortalt til Expressen.

Det er modigt at turde leve sit liv på denne måde uden at gå på kompromis! Hvad tænker du om det hele?