Dårlige naboer kører over familiens hegn hver dag – så udtænker faren en brutal hævn

Intet er værre end at have en irriterende nabo. Man kan selvfølgelig møde ubehagelige personer på gaden eller til en koncert, men det er anstrengende at bo ved siden af et røvhul.

Denne familie var i en langvarig konflikt med deres naboer. Nabokrigen tog dog en uventet drejning, da faren besluttede at tage sagen i egne hænder.

På Reddit har en anonym person, der virker til at være en af familiens børn, delt en historie, der tager udgangspunkt i, at naboerne kører over familiens hegn og nægter at betale for skaderne, skriver RonProject.

Dårlige naboer

Personen skriver, at familien havde småskændtes med deres naboer i mange år – konflikten handlede om en grusvej, som gik forbi familiens hus fra to retninger.

“På en del af vejen lod vi vores naboer bruge 1 kvadratmeter af vores jord, så de kunne køre sikrere og ikke skade vores ejendom,” skriver Reddit-brugeren.

Men en dag kørte en af naboerne en lastbil fuld af træ lige ind i familiens hegn – og nægtede at betale.

Imgur

“Ingen ville betale for skaden. Vores hegn består af buske, træer og lidt metalhegn. Planterne var nu fuldstændig ødelagte og dele af metalstakittet var helt bøjet. Vi var nødt til at plante alle planterne om og sætte et nyt hegn op. Min far forklarede, at det ikke var første gang, at dette skete, men tredje. Jeg kunne ikke tro, at det var sandt”.

Endte i nabostrid

Til sidst besluttede faren, en gammel betjent, at give tilbage af samme skuffe.

Så han gik ud i haven og målte præcis, hvor grænsen mellem grundene gik. Så placerede faren en plasttønde fyldt med sten – på familiens egen jord – for at ingen biler skulle køre over deres ejendom igen.

Naboerne blev rasende.

“De var vrede og ønskede at ringe til politiet. Men det gjorde de aldrig, fordi de vidste, at det lille område var vores ejendom. En af naboerne truende til og med min far med, at han ville kaste en hakke i ryggen på ham”.

Imgur

Tog hævn

Men da naboerne trods tønderne fortsatte med at køre over grænsen, fik faren nok. Han udtænkte en knivskarp hævn – og købte cement, sand og metalstolper. Så lavede han en betonmur rundt om familiens ejendom – for at give naboerne en lærestreg!

Imgur

Der gik selvfølgelig ikke længe før 5 naboer var kørt lige ind i betonmuren og havde ødelagt deres biler, da de forsøgte at skyde genvej over familiens gård.

Men ingen kom og klagede.

Flere hylder farens løsning på nettet, og vi kan kun gisne om, at naboerne lærte af deres fejl.

Synes du også, at faren gjorde det rigtige ved at tage hævn? Så tryk på DEL-knappen!