Moren er gravid i 35. uge – men vidunderlig danseopvisning får hele nettet til at juble

En graviditet påvirker hver kvinde forskelligt. Nogle kan være sengeliggende i flere uger med kvalme, mens andre er lige så aktive som før graviditeten.

Mange gange føles det som om, at der er held med i spillet, men man håber selvfølgelig, at graviditetsperioden er en tid med glæde, kærlighed og gode minder for den vordende mor.

At have en støttende og hjælpsom familie ved sin side gør det selvfølgelig nemmere! Det optimale er trods alt, at man kan fortsætte med at lave relativt uhindret, selv når man venter barn.

Hvilket virker til at være tilfældet for kvinden i denne video. Hun er højgravid i 35. uge, men det har ikke stoppet hende fra at danse salsa. I stedet glider hun over dansegulvet i høje hæle, lækre smukker og en smuk frisure.

Fantastisk danseopvisning

Ifølge britiske Baby Center UK er netop dans en fantastisk motionsform, hvis man gerne vil holde sig aktiv under en graviditet. Så længe ens læge ikke direkte har frarådet en om at lade være med at danse, er det en perfekt måde at holde sig i form, når man venter barn – det er både sikkert og sjovt.

Youtube

Derudover hjælper de fleste danse med at holde dig smidig, styrker kroppen og forbedrer din udholdenhed, hvilket kun er fordelagtigt, før en krævende fødsel. Man skal selvfølgelig starte forsigtigt ud, men med tiden kan man sætte hastigheden i vejret, hvis man ikke oplever problemer.

Det er virkelig fantastisk at se, hvordan den vordende mor i videoen bevæger sig – og hun stråler i den grad af glæde.

Gør som 10 millioner andre og se den fantastiske danseopvisning nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/elnLrQYkb8U” /]

Helt vidunderligt! Tryk nu på del-knappen for at byde dine venner på et ekstra smil i dag!