Kvinde med store bryster sætter skjult kamera i kavalergangen – og giver alle smugkiggere en lærestreg

At kigge på andre mennesker er noget, vi gør dagligt, så snart vi forlader hjemmet, uanset køn. Det er langt fra alle gange, vi med fuld overlæg kigger på nogen, vi gør det bare. Ofte retter vi blikket mod en kropsdel, som vi er tiltrukket af, eller som kan stikke lidt ud.

Det valgte 29-årige Whitney Zelig at udnytte, og satte et skjult kamera mellem sine bryster for at få andre kvinder til at stirre på brysterne i en god sags tjeneste – nemlig brystkræft. Det skriver Ladbible.

Vi kender alle til det. Blikke fra vildt fremmede, vi møder i hverdagen. Det kan være i byen, på arbejdspladsen, i fitness-centret eller i den lokale Netto. Uanset hvor man befinder sig, så vil folk stirre på en, selvom man føler sig ganske anonym rent udseendemæssigt.

Skult kamera mellem brysterne

Men 29-årige Whitney Zelig valgte at udnytte folks blik i en god sags tjeneste. Hun satte et skjult kamera mellem sine bryster og gik en tur i byen.

Youtube

Herefter fangede kameraet alle dem, der stirrede på hendes bryster. Og det var personer i alle aldre og køn, der kiggede muntert på brysterne.

Youtube

Nogle var mere diskrete end andre.

Youtube

Men de havde alle én ting til fælles.

Youtube

De kunne ikke vriste blikket væk fra hendes bryster.

Youtube

Men Whitney gjorde ikke alt dette for at få opmærksomhed. Hun gjorde det for at skabe debat om brystkræft og opfordre kvinder til at få undersøgt deres bryster.

“Piger, glem ikke at få jeres egne bryster tjekket!”, står der i slutningen af videoen, som Whitney har lagt på Youtube.

Det her var en virkelig smart og lidt usædvanlig måde at sætte fokus på et emne! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette vigtige budskab at se!