Konen tager utro mand på fersk gerning med hendes søster – brutal hævn er helt genial

Utroskab er et uacceptabelt svigt. Det ødelægger forhold og knuser hjerter – og jeg kan ganske enkelt ikke forstå, hvordan man kan finde må at gøre sådan noget. Hvis man vil være sammen med en anden, bør man afslutte sit nuværende forhold først.

Hvis man finder ud af, at ens partner er utro, kan man håndtere det på flere forskellige måder. Man kan ridse hans eller hendes bil, finde boksehandskerne frem, eller bare skrige sig hæs af vrede?

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men for et stykke tid siden blev der rapporteret om en kvinde, der tog en perfekt hævn, da hendes mand var utro. Nu skaber hævnen overskrifter verden over.

Det hele udspillede sig i Kina, og den 29-årige kvinde, Ting Su, havde i længere tid mistænkt, at hendes mand var utro. Han skjulte ting for hende, og forsvandt sommetider sent om aftenen, ifølge Amazing World News.

Med tiden blev konen mere og mere mistænkelig, og til sidst valgte hun at opklare sandheden. Via en GPS-funktion på sin mobiltelefon fandt hun frem til sin mands på, der stod parkeret på en parkeringsplads ved et lokalt indkøbscenter.

Hård hævn

Ting Su begav sig ud til indkøbscentret – hvor hun desværre fik sine mistanker bekræftet.

I bilen fandt hun sin mand, Cheng, nøgen sammen med en anden kvinde. Men elskerinden var ikke hvem som helst – det var nemlig Ting Sus tvillingesøster.

Så slog Ting Su til med en genial hævn!

Youtube

Konen gik straks hen til bilen og konfronterede parret, som var helt nøgne. Det utro par reagerede ved at hoppe ud af bilen – og i det øjeblik tog Ting Su sin hævn. Hun steg ind på førersædet, før hendes mand og søster havde tid til at komme ind i bilen, hvorefter hun låste dørene indefra.

Youtube

De begyndte at banke på døre og vinduer i håb om at komme ind i bilen igen, men i stedet kørte Ting Su smilende væk fra stedet i sin mands bil. Cheng og hans elskerinde blev efterladt nøgne på parkeringspladsen, mens en masse nysgerrige tilskuere filmede dem og situationen.

Youtube

Ifølge sitet gik der ikke længe, før Ting Su forlangte at blive skilt fra sin mand.

Jeg synes, at det her var en utrolig hævn, selvom selve hændelsen er sørgelig! Tryk nu på del-knappen, hvis du også mener, at kvinden valgte at gøre det helt rigtige!