Kommune nægter at give Eric byggetilladelse til ny garage – så snyder han alle med genial løsning

Det forekommer, at man ikke får sin vilje. Men så er det vigtigt ikke at give op og i stedet forsøge mere ihærdigt på at finde en løsning. For hvis man er lidt kreativ og kæmper hårdt for sagen, kan det jo være, at man til sidst står med det, man ønskede.

Et godt skridt på vejen er at være kreativ. For smarte løsninger åbner altid nye døre, og at tænke ud af boksen er noget, jeg forsøger alt for sjældent.

Det er først, når man har modet til at være kontroversiel og bryde mønstre, at det iboende geni får frit spil!

Hvilket var tilfældet for belgiske Eric Vekeman. Han bor på overetagen på den skobutik, som han har ejet i flere år i en lille tid. Men for et stykke tid siden gik han på pension, og i denne forbindelse lukkede han butikken for at kunne nyde pensionisttilværelsen.

Eftersom butikken stod tom, overvejede Eric at bruge lokalerne til noget andet end at sælge sko. Til sidst besluttede han at bygge en garage.

Youtube

Men der var bare ét problem – kommunen nægtede at give Eric byggetilladelse til den nye garage med den forklaring, at en garageport ville ødelægge bybilledet. Det irriterede selvfølgelig den kreative pensionst.

Fandt en genial løsning

Men Eric nægtede at give op. Han udtænkte i stedet en helt genial løsning på problemet, så han alligevel kunne bygge sin garage.

I videoen nedenfor, som er blevet set lidt over 1,8 millioner gange, kan du se, hvordan Eric kæmpede og sejrede mod bystyret og kunne bygge sin garage!

Jeg har den største respekt for denne mand, eftersom han formåede at finde en genial løsning på et tilsyneladende uoverkommeligt problem!

Eric fik sin garage uden at ødelægge bybilledet med en garageport! Synes du også, at hans idé var smart? Så DEL artiklen med dine venner!