Giv mig! Her er den gigantiske pik-pude, som redder hyggeaftenen: “En prægtig alfa-penis”

Næsten intet er bedre end en blød og dejlig pude. Mange vælger at bruge den til hovedet, som den er tiltænkt – men flere bruger dem også som krammevenner i sengen eller som dejlige bamser.

Kort sagt er det stort set umuligt at få nok af bløde puder!

Men var du klar over, at man nu kan få fat i en kæmpe penis-pude? Tissemænd kan jo også være dejlige, så det bliver næsten det bedste fra to verdener!

Det er via den svenske webshop Partykungen, der også sender til Danmark, at man kan få fat i den gigantiske pude, der ligner en penis. Man kan bruge den til at hvile hovedet på, kramme i sengen – eller som en stor pyntepude.

Partykungen

Er hele 1 meter lang

I produktbeskrivelsen skriver de:

“Har udvalget af penisser været dårligt denne sommer? Nu kan du købe din helt egen penis, der hverken svigter i størrelse eller stivhed! med denne penis får du ganske enkelt det, en penis altid bør være – glad, stor og kærlig.”

Partykungen fortsætter:

”Gigantisk penis-pude er en mægtig pude, der forestiller en mageløs alfa-penis med et meget “tilfredst” ansigtsudtryk samt to nosser. Penissen måler utrolige 100 centimeter (not what he said), er fremstillet i polyester og holder dig varm natten lang. Nosserne er 45 centimeter tykke, og selve skaftet måler utrolige 20 centimeter i tykkelsen.”

Partykungen

Det her er muligvis den bedste gaveidé lige nu – især at give til sin veninde eller en anden, der har brug for lidt ekstra hygge.

En ekstra – og rigtig stor – pude gør ingen skade. Tværtimod!

Kender du en, der har brug for sådan en? Så tag den person i kommentarfeltet på Facebook eller del denne vigtige nyhed med dine venner!