Julen er reddet: Her er julestrømpen med plads til hele 3 flasker vin

Julen er reddet: Her er julestrømpen med plads til hele 3 flasker vin

Når julemaden, gaverne, pynten og juletræet er indkøbt før julemandens besøg – tror de fleste, at man er klar til at holde jul. Men sådan er det ikke i år.

For julen er ikke komplet inden den nye “vin-julestrømpe”.

Den rummer op til 3 flasker vin, koster cirka 70 kroner – og redder dig, når dine svigerforældre bliver lidt for irriterende.

FYI – This Christmas stocking holds 3 bottles of wine…

Posted by Sosandar on Sunday, November 24, 2019

Julen er en højtid med mange forskellige traditioner. Vi skal til utallige julefrokoster, spise lækkert julemad, åbne gaver og et besøg fra selveste julemanden plejer at være standard hos de fleste.

Nyd et glas vin

Snaps til frokosten, sang og dans rundt om juletræet, Disneys Juleshow og julegave-leg er andre populære traditioner, som mange familier elsker. Der er noget dejligt og trygt ved de samme gamle traditioner år efter år.

Amazon

Men hvis man nu skal byde en ny tradition velkommen i år, bør det være en helt speciel julestrømpe. Det er selvfølgelig rigtigt, at julen ikke er en højtid, der står i alkoholens tegn – men man kan sagtens unde sig selv et par glas.

Hvis man ikke har lyst, er det selvfølgelig også okay. Ingen skal tvinges til noget, de ikke har lyst til.

Koster cirka 70 kroner

Men denne julestrømpe er noget helt specielt. Jeg vil absolut sørge for at have mindst en i hjemmet, når familien kommer den 24. december. Den rummer ikke bare 1 eller 2 flasker vin, men hele 3!

Den koster 9,99 dollars – altså lige under 70 kroner – efter tidligere at have kostet 17,99. Den sælges blandt andet via Amazon. Man skal betale for forsendelsesomkostninger, men det kan man måske leve med, når man får et så genialt juleprodukt!

Kender du nogen, som ville elske en vin-julestrømpe? Så tag den person på Facebook eller den denne vigtige nyhed med dine venner!