Idioten smider affald midt på vejen – men motorcyklistens hævn får hele nettet til at juble

Der er masser at blive irriteret over, når man begiver sig ud i trafikken. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har siddet og bandet bag rattet, fordi en anden bilist ikke respekterer love og regler, eller bare opfører sig som en idiot. Nogle gange tror man jo, at andre bilister har trukket deres kørekort i en automat.

Men noget andet, der virkelig kan sætte mit blod i kog, er miljøsvin, der vælger at smide affald i naturen i stedet for at vente på, at de kommer til en skraldespand. Det oplever man desværre ganske ofte – at bilister ruller vinduet ned og smider glas, plastik eller andet ud i grøften.

Sådanne miljøsvin har jeg faktisk ingen sympati for!

Derfor kan jeg heller ikke lade være med at grine af skadefro, når arrogante miljøsvin får en smagsprøve på deres egen medicin.

Samler koppen op

Klippet nedenfor udspiller sig på en vej udenfor Moskva, hvor en motorcyklist bemærker, at en bilist smider en McDonalds-kop på vejen – lige foran alle andre medtrafikanter. Det er en vildt arrogant opførsel – og jeg har fuld forståelse for, at folk bliver irriteret af sådan noget.

Men det, manden bag kameraet så gør, er helt genialt! Han kører frem til koppen, samler den op – og begynder at køre op til den bil, hvorfra affaldet blev smidt ud.

Herefter stopper motorcyklisten foran bilen, tager koppen og trykker den meget bestemt ind under idiotens vinduesvisker. Så kan man da håbe, at personerne inde i bilen forstår, at affald ikke skal smides i naturen!

Jeg synes, at motorcyklistens lille “hævn” er helt genial, og han hyldes for sit initiativ! Se hævnen nedenfor og del videoen med dine venner, hvis du også mener, at bilisten fik som fortjent!

[arve url=”https://www.dailymail.co.uk/news/article-6176763/Biker-returns-litter-van-passengers-throw-rubbish-street.html#v-7056682988952728786″ /]

Synes du, at motorcyklisten gjorde det rigtige i situationen? Så tryk på del-knappen!