Idiot vil ødelægge familiens snemand – så giver de ham en lærestreg for livet

Da man var barn var det bedst ved vinteren altid, når der kom sne. Så var man ligeglad med minusgrader – der skulle skøjtes, kælkes og bygges snemænd.

Især snemænd var den helt store fornøjelse, ikke kun for mig, men for mange andre. Vi byggede både store og små snemænd, som vi så pyntede med de traditionelle gulerødder og skjorteknapper som næse og øjne.

Som voksen bliver der ikke så mange snemænd om vinteren, men når det først sker, er det næsten lige så sjovt, som da man var barn.

At ødelægge en snemand, som nogle lægger tid og energi i, er ikke noget, vi normalt er nervøse for – men der er desværre idioter overalt. Men der er dog måder at tage hævn, hvilket amerikanske Cody gjorde på en helt genial måde.

Det var i den amerikanske stat New York, at Cody Lutz, hans forlovede og hendes søskende besluttede at bygge en stor snemand.

Snemand – omkring en træstub

For at gøre snemanden så stor som muligt byggede de den nederste del omkring en stor træstub i forhaven.

Den færdige snemand var virkelig majestætisk og høj, hvilket du kan se på billedet herunder.

Facebook

Fandt hjulspor i sneen

Trioen var selvfølgelig meget tilfredse med deres arbejde og resultatet – men nogen i nabolaget må have set sig ond på den store snemand.

Næste dag fandt Cody nemlig hjulspor i sneen i forhaven. Sporene gik lige mod snemanden, der også havde fået et slag..

Så nogen havde forsøgt at køre snemanden over i sin bil. Men bilisten må have fået lidt af at chok, da bilen kørte direkte ind i den store træstub.

“Livet er hårdt, når man er dum”

Cody lagde herefter et billede på Facebook af det mislykkede sabotageforsøg.

Facebook

»Det, de ikke havde regnet med, var den store stub i midten. Livet er hårdt, men må være endnu hårdere, når man er dum!” Cody skrev i spøg til billedet.

Forhåbentlig klarede bilisten det uden skader, men han var nok nødt til at få tilset sin bil på et autoværksted.

Sikke et godt bevis på, at dumhed ofte straffer sig selv!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!