Idiot stjæler kvindens parkeringsplads – hård hævn giver ham en lærestreg

Findes der noget værre end at køre rundt og lede efter en parkeringsplads bare for at finde ud af, at nogen har parkeret deres bil, så den helt unødigt optager tre pladser? Som om de slet ikke har forstået, hvad linjerne betyder? Jeg mener, herregud, hvor svært kan det egentlig være at parkere en bil rigtigt?

Det er svært at forklare hvorfor, men folks opførsel i trafikken kan virkelig vække stærke følelser. Mange får næsten en ny personlighed bag rattet, og reagerer vredt på den mindste lille detalje.

Samtidig kan jeg dog sagtens forholde mig til vreden og irritationen, når en idiot bag rattet ikke kan finde ud af at køre bil. En person, der aldrig bruger sit blink, men i stedet er meget flittig til at bruge sit horn eller ikke kan finde ud af at parkere.

Folk skal ganske enkelt tage sig sammen – ellers bør de miste deres kørekort! For det virker til, at nogle af dem har trukket kørekortet i en automat.

Når nogle ikke kan finde ud af at parkere rigtigt, så fortjener de en lille smagsprøve på deres egen medicin, hvilket vi ser et genialt eksempel på i videoen nedenfor!

Hyldes af millioner

Det at stjæle en parkeringsplads lige for næsen af en anden bilist, er intet mindre end respektløst. Hvilket var præcis, hvad kvinden i videoen nedenfor blev udsat for, og hun blev meget irriteret. En mand filmede hele episoden fra et hustag – og klippet er nu blevet set af over 17 millioner på Youtube.

Og det virker til, at mange kan nikke genkendende til og udviser stor forståelse for kvindens frustration.

Hun skal nemlig bakke sin bil ind på en ledig parkeringsplads – men så kommer en mand ud af ingenting og stjæler kvindens plads.

Mandens intentioner er krystalklare, og jeg kan virkelig godt forstå, at kvinden i den røde bil fik lyst til at give manden i den hvide bil en lærestreg.

Og hun tager virkelig en helt genial hævn! Se selv i videoen nedenfor!

Manden i den hvide bil fortryder nok, at han lagde sig ud med den forkerte kvinde!

Tøv ikke med at DELE, hvis du mener, at hun gjorde det rigtige!