Idiot i sportsvogn nægter at lade trafikant flette ind – så drejer han på rattet og tager hård hævn

Nogle mennesker ved ganske enkelt ikke, hvordan man skal opføre sig i trafikken. Vi er nødt til at respektere og hjælpe hinanden, for at det er sikkert at køre på vejene.

En arrogant mand i en sportsvogn nægtede at lade en anden bilist flette ind i den vejbane, hvor han kørte – men det kom han hurtigt til at fortryde.

Videoen af den kontakte hævn har nu fået millioner til at juble og grine.

Jeg tror, at de fleste, der har haft kørekort i et stykke tid, har oplevet det. Man skal skifte vejbane, men en vred bilist nægter at lukke en ind – og man kan let komme til at koge bag rattet og råbe ad den arrogante medtrafikant.

Nægtede at hjælpe medtrafikant

Hvilket også var tilfældet for en mand i en stor Dodge, da han sad i en trafikprop uden for Seattle for et stykke tid siden. Han skulle ind i en anden vejbane, og viste det tydeligt for manden i en dyr Corvette, som herefter skulle lukke ham ind.

Men manden i sportsvognen var ikke behjælpelig, og ignorerede den store Dodge.

Youtube

Af en mærkelig årsag ruller manden i sportsvognen vinduet ned og giver sin medtrafikant fingeren. Den arrogante opførsel kom han dog hurtigt til at fortryde.

Som svar på tiltale vender Dodge-ejeren bilen, så bagdelen er direkte rettet mod sportsvognen. Herefter skyder han en enorm sky af tyk sort røg ud, der får den røde Corvette til at forsvinde fra billedet i et par sekunder.

Youtube

Den arrogante bilist burde nok aldrig have rullet vinduet ned.

Effektiv hævn

Den lille hævn virkede – og pludselig blev den arrogante bilist helt hjælpsom. Han lukkede sin medtrafikant ind i vejbanen, og der var ikke flere problemer.

Det hele blev filmet af en person, der var lige bag hændelsen, og nu er videoen blevet et viralt hit!

Vi skal hjælpe hinanden i trafikken – og derfor synes jeg, at manden i den store bil gjorde det helt rigtig! Derudover var det uhyre effektivt!

Tryk nu på DEL-knappen, hvis du er enig – det kan være, at folk kan opføre sig lidt pænere ude i trafikken!