Hvordan ser din tommelfinger ud? Svaret afslører noget interessant om din personlighed

Har vores udseende betydning for, hvordan vi er som personer? Det spørgsmål har mennesket stillet sig selv i efterhånden mange, mange år.

Er høje mennesker på en bestemt måde? Har vores hårfarve en betydning for vores personlighed? Spørgsmål som disse kan diskuteres i en uendelighed.

I dag findes der masser af personlighedstests, som tager udgangspunkt i vores udseende. Denne type tests skal man selvfølgelig tage med et stort gran salt, men de er alligevel sjove at prøve.

Desuden stemmer de ofte ganske godt.

Så tag nu et godt kig på din højre tommelfinger og betragt den: Hvilken form har den, og hvad siger den om dig?

Tommelfinger A

Hvis disse dele er lige store, så er du normalt en afbalanceret person. Personer med den her type tommelfinger beskrives som rolige og dygtige til at lære fra sig, takket være en stor tålmodighed. Fungerer ofte som rådgiver for sine nære og kære.

Tommelfinger B

Hvis den øverste del er lidt større end den nederste, så taler meget for, at du er perfektionist. Du er meget dedikeret og arbejder utroligt hårdt med det du brænder for. Du lægger meget vægt på detaljer, og du kan lide, når tingene har en vis orden. Du kan grave dig dybt ned i en opgave, men løser den oftest på en fremragende måde. Du er ærlig, og dine omgivelser ved, at de kan stole på dig.

Tommelfinger C

Hvis den nederste del er størst, så tyder det på, at du arbejder hårdt, uanset hvilke forhindringer du møder. Problemløsning er dit speciale, og du har masser af selvtillid, for du ved, at du er meget intelligent. Du kan ofte løse problemer, som andre ikke klarer, hvilket gør dig til en fremragende kollega.

Tommelfinger D

Hold tommelfingeren op, som om du laver “thumps up”-tegnet. Hvis din tommelfinger er fleksibel, så er du sandsynligvis en meget udtryksfuld person. Du er i kontakt med dine følelser og tilpasser dig hurtigt sociale situationer og omgivelser. Du har en kreativ åre og er meget åben over for nye indtryk. Du løser måske ikke problemet som alle andre og tænker måske uden for rammerne sommetider – men du løser problemet.

Tommelfinger E

Hvis dine tommelfinger i stedet er lige, så er du meget målbevidst og stædig. Du kan lide at bestemme og kan sommetider virke vred, når du arbejder for at nå dit mål, men folk beundrer samtidig dine ambitioner og ved, at de altid kan stole på dig. Du er meget analytisk af natur og har let ved at løse problemer.

Hvilken tommelfinger har du? Tryk på del-knappen og se, om det stemmer på dine venner!